Jurek

Interim redovisningsekonom till stiftelse centralt i Stockholm

Trygg och självständig redovisningsekonom sökes till stiftelse central beläget i Stockholm med start 1 mars.

 

Arbetsbeskrivning

Ekonomiavdelningen består av fem medarbetare och består av ekonomichef, ekonomiassistent, business controller och redovisningsansvarig. Uppdraget innebär att gå in och ersätta redovisningsansvarig under 6 månader.

 

Som redovisningsansvarig är du ansvarig för att redovisningen är korrekt. Du måste därför självständigt kunna;

 

• sköta löpande bokföring

• göra månadsbokslut

• hantera skatt och komplicerade momsfrågor

• sköta hyres-/arrendeavisering

 

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi alternativt gedigen arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt. Du har kunskaper och erfarenhet av självständigt arbete kring löpande bokföring, månadsbokslut och av komplicerade momsfrågor

 

Meriterande är om du har erfarenhet av redovisningsfrågor i fastighetsbranschen, erfarenhet av arbete i Visma Net eller erfarenhet av inköp och upphandlingar.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på heltid 100% (ev. deltid vid önskemål). Uppdraget förväntas starta 1 mars 2023 och löper i sex månader, eventuell chans till förlängning. Du blir anställd hos Jurek i en tidsbegränsad anställning med bra förmåner och en god kontakt med din konsultchef. Det finns även möjlighet att gå som underkonsult för Jurek och fakturera genom eget bolag. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim redovisningsekonom till stiftelse centralt i Stockholm