Jurek Bemanning

Receptionister för kortare konsultuppdrag

Just nu söker vi receptionister för kortare konsultuppdrag. Du bör ha något års erfarenhet från reception eller annan serviceroll där du är van att ge förstklassig service. Inom reception är ditt ansvar bland annat att ta emot besökare, förbereda inför möten med luncher och kaffebrickor, se till att material som behövs finns på plats samt planera inför konferenser.

Du säkerställer att kontoret är representativt, plockar undan och håller rent i de allmänna ytorna samt ser till att mötesrummen är undanplockade och iordningställda för nya möten.

Som receptionist hanterar du även en del administrativa uppgifter, gör en del beställningar och tar emot leveranser av olika slag. Du bör gilla att ha många olika och varierade arbetsuppgifter och uppgifterna dyker oftast upp ad hoc med kort varsel vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga och en lösningsorienterad inställning.

Du agerar i en internationell miljö så det är viktigt att du talar och skriver bra engelska. Som person trivs du i samarbete med andra och har en positiv och glad attityd. Du bör vara tillgänglig med kort varsel och vara flexibel med arbetstider vardagar mellan ca 8-19.

Visa ditt intresse genom att skicka in din ansökan här, vi kontaktar löpande de personer som stämmer in med de profiler vi söker. Varmt välkommen.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Susanne Waering

 

 


Ansök nu


 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionister för kortare konsultuppdrag