Jurek

Interim HR-konsult med fokus på Rehabilitering sökes

Just nu söker vi en engagerad HR-konsult till vår kund inom offentlig sektor med inriktning rehabilitering. Är du tillgänglig för start omgående? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som HR-konsult kommer du att arbeta både strategiskt och operativt. Du stödjer organisationens chefer med fokus på rehabilitering.

 

- Stöd för chefer och kollegor inom HR-avdelningen

- Rådgivning och hantering av individ/personärenden kopplat till huvudsakligen misskötsamhet och rehabilitering

- Stöd och uppföljning i chefernas arbete med rehabilitering och hälsofrämjande insatser

 

 

Vem är du?

Det är ett krav att du har akademisk utbildning, företrädesvis från personalvetarprogrammet, alternativt annan relevant akademisk utbildning, t ex inom juridik eller beteendevetenskap. Du är en erfaren HR-specialist inom rehab och gärna med erfarenhet från offentlig sektor.  Du har god vana av att självständigt stödja chefer i rehabiliteringsarbete och genomförande av rehabsamtal. 

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start omgående. Uppdraget löper ca 3 månader, med möjlighet till förlängning. Placering: Tyresö. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius via elin.hellenius@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Tyresö

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Tyresö . Publicerat : Igår

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim HR-konsult med fokus på Rehabilitering sökes