Jurek

Administratör på 50% sökes!

Till vår kund söker vi nu en administratör som vill stötta upp under hösten!  Är du noggrann? Gillar du att arbeta tillsammans med andra och har en god känsla för struktur? Då kan detta vara uppdraget för dig!

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att variera över tid. Första månaderna handlar det om enklare administrativt arbete med att ringa patienter och boka om tider, och även ordna tid och rum för projektmöten etc. Efter en tid när vår kund får stora mängder forskningsinformation och bilder från andra sjukhus kommer en stor del av arbetet att gå ut på att hitta och rätta fel i denna information och att matcha ihop information från olika källor. 

 

 

Vem är du?

Du ha erfarenhet av enklare administrativa uppgifter och är väldigt duktig på Excel, har lätt för att lära sig andra liknande program och trivs med datorer. Du är noggrann och kan komma med egna förslag på hur problem kan lösas. Vi tror att du har utbildning inom ekonomi eller teknik, och vi tror att höga gymnasiebetyg i matematik och liknande ämnen kan vara av värde. Erfarenhet av att arbeta med bokföring, register eller liknande större mängder data är meriterande.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på halvtid (50%) med start omgående och ca 3 månader framåt, detta kan bli en överrekrytering direkt till vår kund om allt känns rätt. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Placering i centrala Stockholm. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör på 50% sökes!