Jurek Bemanning

Inköpare till välkänt bolag inom livsmedelsbranschen

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Arbetsbeskrivning

I rollen som Inköpare ansvarar du för inköp inom ditt ansvarsområde, Kolonial. Det innebär bland annat att säkerställa rätt erbjudande på nytt och befintligt sortiment. Inköpsarbetet ska drivas på ett sätt som optimerar försäljningsutveckling och lönsamhet samt fokuserar på kundens behov idag och i framtiden.

Som Inköpare kommer du att formulera och genomföra inköps- och leverantörsstrategier, identifiera och välja ut leverantörer, bygga och vidmakthålla leverantörsrelationer. Du kommer att driva hela inköpsprocessen inom dina produktgrupper för att uppnå bästa möjliga villkor (pris, leveranssäkerhet, logistik, finansiering) i linje med kundens strategier. I denna tjänst ingår även en del administrativa arbetsuppgifter då leverantörs- och kontraktshantering till viss del sköts av inköparrollen.

I rollen som Inköpare analyserar du utvecklingen av inköpspriser, betalningsvillkor, råvarupriser, marginalnivåer etc. Baserat på detta initierar du nödvändiga åtgärder för att nå ett optimalt resultat inom ansvarsområdet. Samtidigt sköter du aktivt sköter den dagliga driften genom att utveckla rapporter, sköta prisadministration, leverantörs- och kundkontakter samt övriga dagligen återkommande aktiviteter i inköpsarbetet. Du förbereder, driver samt leder förhandlingar kring inköpsvillkor, sortiment och andra affärsvillkor för utvalda kategorier.


Vem är du?

Till vår kund söker vi en erfaren person med inköpskompetens som självständigt kan agera Inköpschef EMV inom affärsområde Kolonial. Du ska ha erfarenhet av leverantörsdialog samt upphandling, prisförhandling, private lable och avtalsjuridik.

Vi söker dig som har 3-5års erfarenhet av att driva, utveckla och göra affärer som inköpare. Du har förståelse för inköpsarbete och har förhandlingsvana. Du har också erfarenhet från administration i högt tempo med högkvalitativ leverans. Du har hög integritet, är initiativrik och energisk, samt trivs i en roll där du har många olika uppgifter på gång parallellt. Som person är du analytisk, noggrann, strukturerad och handlingskraftig. I förhandlingar ställs det höga krav på din kommunikativa förmåga och din affärsmässighet.

Du har examen från högskola som civilingenjör eller företagsekonom eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Du bör ha erfarenhet från dagligvaruhandeln och ha arbetat i seniora roller med leverantörskontakter och förhandling. Du har goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.


Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst hos ett spännande välkänt företag i livsmedelsbranschen. Detta är ett konsultuppdrag med start den 1:a augusti och fram till årsskiftet till att börja med. Tjänsten är förlagt till 100%, men det finns möjlighet till att arbeta 50% till hösten om vill det. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.


Start

Augusti

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Victoria Tjernström
victoria.tjernstrom@jurek.se


 


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Inköpare till välkänt bolag inom livsmedelsbranschen