Jurek Bemanning

HR/Löneadministratör till Otera Ratel

Otera Ratel har haft en stark tillväxt under de senaste 10 åren och har en vision om att fortsätta i samma expansion. Vi är en professionell och erfaren kraftentreprenör inom projektering och byggnation av kompletta kraftanläggningar. Våra kunder är i huvudsak Sveriges största elnätsägare.

Vi arbetar i en handlingskraftig miljö under en erfaren ledning där egenskaper som initiativkraft, mod och tydlig kommunikation uppmuntras. Otera Ratel erbjuder dig varierad roll i bolaget där du kommer arbeta nära både HR-ansvarig och Ekonomichef.

I rollen som HR/löneadministratör arbetar du i tätt samarbete med HR-ansvarig med uppgifter som spänner över hela HR-området. Fokus i rollen kommer ligga på att stötta HR- ansvarig med personaladministrativa uppgifter inom lön, vid förändringar i anställningar, rekrytering, kompetensutveckling, IT-behörigheter och personalförmåner.

Vidare kommer du vara kontaktperson mot deras outsourcade lönepartner men målet är att återgå till att själva ansvara för lönehanteringen. Därför krävs erfarenhet av att på egen hand genomföra lönekörning samt kunskap om lagar och regler inom löneområdet. I ditt arbete ingår även att stötta ekonomichefen i vissa personaladministrativa uppgifter.

Vi söker dig som är självgående, lösningsorienterad och flexibel. Att ta initiativ och att självständigt driva ditt arbete framåt kommer naturligt för dig. Du är trygg i dig själv och har förmågan att både kommunicera och bygga relationer till andra på ett professionellt sätt, både internt och externt. Du gillar att lära dig nya saker och trivs i en supportande och administrativ roll som erbjuder utvecklingsmöjligheter.

Otera Ratel erbjuder dig bred HR-roll där du får jobba självständigt med dina uppgifter men samtidigt ingå i ett team av härliga kollegor. Otera är en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Det här är en roll att växa i och de erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där du självständigt får driva och äga egna projekt inom HR området. En perfekt roll för dig med några års erfarenhet från löneadministration som vill ta klivet in på HR.

Du rapporterar direkt till Otera Ratels ekonomichef och ingår i bolagets HR team. Otera Ratels kontor är beläget i Sollentuna, både med bra kommunikationer och möjlighet till parkering.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Otera Ratel med Jurek/ID Entity, och tycker du ovan låter spännande – ansök redan idag då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Malin Ruhn Gibeck, malin.ruhn.gibeck@id-entity.se.

Om företaget
Otera Ratel är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som äger infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Företaget grundades 1983 och ingår idag som ett dotterbolag i den norska kraftkoncernen Agder Energi AS. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Malin Ruhn Gibeck
0766-43 34 53
Malin.ruhn.gibeck@id-entity.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR/Löneadministratör till Otera Ratel