Jurek Bemanning

HRBP till spännande företag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en HRBP till ett konsultuppdrag som sträcker sig till sista Augusti 2018. I denna roll kommer du att ha en viktig del i både det strategiska samt operativa HR-arbetet i form av chefsstöd, stöttning vid rekryteringsprocesser, driva igenom förändringar samt vara delaktig vid on-/offboarding och mycket mer. Vi tror att du som söker denna rollen har arbetat som HRBP i några år, gärna i en internationell organisation och har vana av att jobba med denna typen av frågor.

Detta är en god möjlighet att få utvecklas ytterligare i din HR-roll i en spännande organisation med god stämning, härliga kollegor och roliga arbetsuppgifter.

Vem söker vi?
För att trivas i denna rollen tror vi att du är en doer! Du trivs i en miljö där det händer mycket och du känner dig trygg i att fatta egna beslut och vara kravställande. Vi tror att du har arbetat som HRBP, och har du dessutom arbetat i en internationell organisation så är detta mycket meriterande. Som person är du prestigelös, tålmodig, eftertänksam och proaktiv. Du är duktig på att arbeta strategiskt såväl som operativt och är inte rädd för att tänka utanför boxen och komma med nya tankar och idéer. Vi ser även att du som söker har en OPQ-certifiering.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med goda utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag beläget i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig till sista Augusti 2018. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Göteborg


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HRBP till spännande företag