Jurek

People Engagement Manager till Philip Morris International

Brinner du för engagemangsfrågor och lockas av möjligheten att göra skillnad på riktigt? Inte bara för medarbetare och ledare, utan också i visionen om en rökfri framtid. Nu letar vi efter en People Engagement Manager till Philip Morris (PMI), en roll som innebär att ha det övergripande ansvaret för engagemangsfrågor, initiativ och utveckling – som en del av det nordiska HR-teamet. Trivs du som bäst i en bred och självständig roll, där du får driva utvecklingsinitiativ i en global kontext? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

 

Om jobbet

I rollen som People Engagement Manager rapporterar du till Director People & Culture, som en del av det nordiska HR-teamet. Utifrån datadrivna metoder är ditt huvudsakliga uppdrag att initiera, driva och utveckla engagemang- och kommunikationsstrategin i syfte att stärka känslan av tillhörighet och engagemang. Rollen kommer innebära många kontaktytor, såväl med kollegor i teamet som i globala funktioner och med ledare och medarbetare i Norden. Fokusområden för rollen inkluderar löpande medarbetarundersökningar och pulsmätningar, diversity & inclusion, utbildningsinitiativ och förändringsledning. En stor del av rollen är också att säkerställa en effektiv kommunikation till organisationen, utifrån initiativ och behov.

 

Lite mer om dina arbetsuppgifter:

• Samla och analysera data kopplat till medarbetarupplevelse, driva utvecklingsinitiativ utifrån verksamhetens behov

• Internkommunikation

• Projektledning och förändringsledning

• Learning & Development

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll är drivande, förändringsbenägen och har ett stort intresse för att jobba med engagemangsfrågor. Du trivs som en del i en internationell miljö och i en roll som innebär lokala, globala och tvärfunktionella samarbeten och kontaktytor. Andra skulle troligen beskriva dig som en person som får saker att hända, som ser lösningar och inte problem och som en proaktiv lagspelare. 

 

Vi tror att du kommer med flerårig erfarenhet från motsvarande roll, där fokus varit kommunikation, engagemang, diversity & inclusion och förändringsledning – med fördel från en internationell organisation. I botten har du troligen en akademisk utbildning inom HR, kommunikation eller business management/administration. Din kommunikativa förmåga kommer vara avgörande och det är ett krav att vara flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Du erbjuds

Här kommer du verkligen kunna göra skillnad och vara med och sätta din prägel på HR-agendan tillsammans med ett engagerat HR-team. Philip Morris International är på en förändringsresa med en vision om en rökfri framtid och är ett bolag med medarbetarna i fokus, vilket gör jobbet extra roligt. PMI sitter i moderna lokaler centralt i Stockholm och erbjuder också en flexibel hybridmodell för hemarbete.

 

Detta är en tidsbegränsad anställning hos PMI med start efter alternativt innan sommaren och ett år framåt. I denna rekrytering samarbetar PMI med Jurek och vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta denna tjänst så snart som möjligt, vänta inte med att visa ditt intresse!

 

At PMI, we´ve chosen to do something incredible. We´re totally transforming our business and building our future on one clear purpose – to deliver a smoke-free future. Swedish Match is an affiliate of PMI and have been a leader in the industry for more than 200 years, and together we are working to deliver a smoke-free Nordic by 2035.

 

Nyfiken på att läsa mer om Philip Morris International?

Kika här! https://www.pmi.com/who-we-are/who-we-are-overview 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juni

Kategorier : HR & Organisation Kommunikation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb People Engagement Manager till Philip Morris International