Jurek

HR Specialist inom people analytics till investmentbolag

Blir du ofta beskriven som engagerad, driftig, systemkunnig och engagerad? Har du ett intresse för siffror samt enkelt för att se samband? Har du lätt för att se detaljer men samtidigt förstå helheten? Just nu söker vi dig som vill arbeta i en bred roll inom HR, som kombinerar HR, personalekonomi, lön och controlling/analys. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med placering hos vår kund med kontor i centrala Stockholm. Förväntad start på uppdraget är i början av juni och löper därefter cirka 9 månader framåt.

 

Arbetsuppgifter: 

• Löneadministration (ca 80 löner)

• Administration kopplat till tid- och reseräkningssystem samt kontrollera reseräkningar

• Bokföring kopplat till lön

• Vara behjälplig med personalbudget samt uppföljningar av personalkostnader

• Excelsammanställningar till ekonomiavdelningen rörande pensioner och personalkostnader

• Optionskörningar i lön inklusive bokningsfiler

• Arbetsgivardeklaration

• HR-administration;

- Skriva anställningsavtal

- Förse chefer och medarbetare med uppgifter/svara på frågor kopplade till lön, anställningsvillkor, HR-systemfrågor m.m.

- Support i olika HR-projekt

 

Rollen är bred och spänner över ett stort antal arbetsuppgifter och ansvarsområden. Här kommer du tillhöra ett mindre HR-team om totalt tre personer, med god möjlighet att själv vara med och påverka och utveckla rutiner och processer.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är relativt nyexaminerad, med en stor vilja att utvecklas, lära dig bredden inom HR och som har en nyfikenhet och ett starkt eget driv. Sannolikt har du i botten en akademisk utbildning inom HR eller ekonomi, med ett sinne för siffror och analys. Har du tidigare erfarenehet av att arbeta med lön alternativt HR-administration ser vi det som meriterande, men inte ett krav. Viktigast för oss är dina personliga egenskaper, där vi letar efter dig som är noggrann, strukturerad och samarbetsvillig. Du har enkelt för att navigera i system, en stark digital förmåga och ett logiskt tänk.

 

Du erbjuds

Här erbjuds du ett spännande och utvecklande uppdrag hos vår kund, som är ett investmentbolag med kontor i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra ett litet och sammansvetsat team, med goda möjligheter till utveckling. Uppdraget förväntas starta i början av juni och löper cirka nio månader framåt, där du erbjuds en tillsvidareanställning med inledande provanställning hos oss på Jurek. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, vänta därför inte med din ansökan!

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Specialist inom people analytics till investmentbolag