Jurek Bemanning

HR-projektledare till internationellt företag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en HR-projektledare för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som löper till 2019-12-31 med chans till förlängning. I rollen kommer du att vara delaktig i ett internationellt projekt med syfte att förbättra och modernisera verksamhetens befintliga arbetssätt och implementera nya system. Du kommer tillsammans med övriga projektledare utifrån ett HR-perspektiv utvärdera, följa upp, driva och planera projektets framfart.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och minst tre års erfarenhet av att arbeta inom HR. Vidare bör du ha tidigare erfarenhet av att projektleda ett liknande projekt utifrån ett HR-perspektiv. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du bekväm med att leda och fördela arbete, noggrann, lösningsorienterad och engagerad.

Du erbjuds

En roll som HR-projektledare hos en av våra kunder i Solna. Uppdraget omfattar heltid med start så snart som möjligt och löper till 2019-12-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.
 
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
Sökord: Projektledare, project lead, project manager, HR project manager


Område:
Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 18 september

Kategorier : HR & Organisation Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-projektledare till internationellt företag