Jurek Bemanning

Te-älskande kontorsansvarig till E.W.C Scandinavia AB

Är du den på din arbetsplats som har koll på allt? Har du en förmåga att hantera flera projekt parallellt, utan att för den delen tappa strukturen och noggrannheten i ditt arbete? Söker du en ny utmaning och vill komma till en liten och familjär arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad? Älskar du te? Då är det dig vi söker!

Om verksamheten

East West Company Scandinavia AB är ett familjeägt grossistföretag som importerar och exporterar teer till alla världens hörn. Företaget grundades av den svenska te pionjären Vernon Mauris år 1978, som sedan öppnande The Tea Centre of Stockholm, en detaljistbutik som ligger i anslutning till kontoret på Hornsgatspucklen vid Mariatorget. Vårt fokus är att presentera te som en mångsidig dryck och öka kunskapen och kvalitén på marknaden. Med hjälp av våra kunder så som Grand Hotel, Svenskt Tenn, Nobel Museet och många fler så kan vi förmedla vår passion för denna produkt och dess mångsidighet.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kontorsansvarig fungerar du som spindeln i nätet på bolaget och rapporterar till VD. Din roll kommer vara bred, varför vi söker dig som är flexibel och prestigelös. Du arbetar tätt ihop med VD, såväl som butikens medarbetare. Du har ett övergripande driftansvar för både butik och kontor, där du exempelvis hanterar leveranser och ser till att allt fungerar i butiken. Vidare arbetar du med:

  • Inköp – alltifrån lagerkontroll till inleverans
  • Orderhantering – hantera inkommande order, se till att den packas och skickas ordentligt
  • Kundkontakt – ansvar för inkommande mejl och samtal
  • Momsdeklaration samt bokföring och månadsbokslut i samverkan med extern konsult
  • Assistera VD med diverse uppgifter, högt och lågt!
  • Delta vid Te-provningar
  • Löner

Vem är du?

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Personen vi söker till denna roll har en förmåga att se till helheten och tar gärna egna initiativ för att driva verksamheten framåt. Rollen innebär en stor bredd av arbetsuppgifter och du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet av dessa sedan tidigare, men vi ser att du är prestigelös, flexibel och koordinerande till din karaktär. Av samma anledning är det centralt att du kan prioritera mellan arbetsuppgifter på ett relevant sätt.

Då rollen innebär en del arbetsuppgifter av ekonomisk karaktär är det till din fördel om du har ett gott sifferminne och trivs med att arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Du är den som ser till att hitta lösningar på problem, som vid första anblick inte tycks självklara.

Du erbjuds

Du erbjuds en varierad roll i ett familjärt bolag med härlig stämning. För rätt person finns goda möjligheter att själv påverka rollen och utveckla den på sikt. Här jobbar alla tillsammans för att driva företaget framåt och din insats är central för dess fortsatta framgång. DU kommer göra skillnad!

I denna rekrytering samarbetar E.W.C Scandinavia AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt på 073 745 43 11. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
My Andersson

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Te-älskande kontorsansvarig till E.W.C Scandinavia AB