Jurek

HR Partner Learning & Development till Skandia

Vi söker nu ytterligare en stjärna till vårt HR-team – en HR Partner Learning & Development! Vi jobbar hårt för att HR hela tiden ska leverera affärsvärde och ses som en katalysator för förändringskraft, lärande och hälsa. Vi söker nu dig som drivs av att göra saker tillsammans och som med stort engagemang och integritet kan stötta Skandias ledare i deras viktiga uppdrag.

 

 

Rollen

Som HR Partner Learning & Development hos Skandia kommer du fokusera på kompetensförsörjning, lärande och kompetensutveckling. Du blir en del av HR organisationen som består av drygt 20 medarbetare och du rapporterar till Chef HR Operations. Vi drivs av samarbete och tror på att hjälpa och stötta varandra samt vara trygga i att lära oss av våra misstag. Du kommer arbeta nära HR Business Partners som i sina roller fokuserar på stöd mot ledningsgruppsmedlemmarnas behov kring långsiktig kompetensförsörjning, förändringsstöd och organisationsfrågor.

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden

• Proaktivt stödja och facilitera i kompetensförsörjningens olika faser; både på strategisk och operativ nivå.

• Driva fram förslag och införa lösningar som förbättrar och förenklar kompetensförsörjningsprocessen och dess arbetssätt, innehåll och verktyg.

• Genomföra aktiviteter som höjer kompetensen att arbeta med kompetensförsörjning på HR och för Skandias ledare.

• Bygga en övergripande lärpolicy och plattform för lärande samt bygga kompetensutveckling för olika former av lärande.

• Hålla ihop och utveckla interna mentorprogram, introprogram mm

• Stöd till ledare i löpande operativa HR-frågor

 

Eftersom rollen är ny på Skandia så bedömer vi att rollen kan komma att utvecklas över tid och att rätt person har stora möjligheter att påverka dess innehåll och riktning.

 

 

Du är...

...en lagspelare med hög integritet som tycker om att vara med där det händer. Du har en god förmåga att planera samt agera självständigt och proaktivt. Du är en god kommunikatör och har förmåga att samarbeta såväl internt inom HR som inom bolaget i stort. Du har ett förtroendeingivande sätt, är pedagogisk med förmåga att inspirera och motivera till ett "lärande mindset".

 

På Skandia är både förändring och långsiktighet centrala, därför väger erfarenhet och nytänkande lika tungt. Vi söker dig som vill framåt och som vill göra verklig skillnad. Det kräver förstås ett brinnande engagemang och en vilja att utveckla både dig själv, kollegorna och vår affär. I gengäld hjälper vi dig utvecklas, må bra och nå dina mål längs vägen.

 

Det här önskar vi oss av dig

• Akademisk examen, gärna med pedagogik som inriktning.

• Du har hunnit skaffa dig en stabil grund inom HR genom att ha jobbat i olika roller eller processer.

• Ett djup och en bred erfarenhet inom kompetensförsörjning, lärande och kompetensutveckling.

• Dokumenterad erfarenhet av att ha infört mindset, arbetssätt och verktyg för kompetensförsörjning, lärande och kompetensutveckling som möter verksamhetens behov på ett enkelt och lättillgängligt sätt.

• Erfarenhet från att ha tagit fram och anpassat olika program för kompetensutveckling kopplat till företagets långsiktiga strategi.

• Erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete från att ha infört kompetensmodeller, lärpolicies, mindset/beteende förändringar för kompetensförsörjning, lärande och kompetensutveckling.

• Dokumenterad erfarenhet av facilitering, planera upplägg, metoder att genomföra workshops, hålla i, samla ihop information, dra slutsatser och presentera resultat

 

 

Söka tjänsten

Vi ser fram emot att få din ansökan och har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult, Ylva Ottosson på Jurek, ylva.ottosson@jurek.se 0733-91 41 08 eller Researcher Sandra Waldnert, sandra.waldnert@jurek.se, 0760-002 6937

 

Välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 juni

Kategorier : HR & Organisation Pedagogik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Partner Learning & Development till Skandia