Jurek Bemanning

HR- och ekonomiadministratör

Om företaget
C2Solutions är ett modernt IT-konsultbolag som erbjuder tjänster inom Säkrad Informationshantering. Sedan starten 2001 har vi hjälpt kunder inom både offentlig och privat sektor. Vi är ett team på 20 personer och sitter i fina lokaler vid Alviks Strand med goda kommunikationer. Kvalitet, säkerhet, utveckling och samverkan utgör våra kärnvärden vilka genomsyrar hela vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha en roll som sträcker sig över områdena HR, lön, ekonomi samt administration.

Du kommer att arbeta med fakturering, ekonomiuppföljningar, hantering av leverantörsfakturor och skatteinbetalningar. Du kommer förbereda anställningsavtal, sköta lönehanteringen tillsammans med ekonomiansvarig samt inköp till kontoret. Vidare omfattar arbetet även att stötta vår avdelning för affärer och marknad med t.ex. kvalitetskontroller och administration. Som en del av det interna teamet hjälper du till med bokningar av aktiviteter/utbildningar samt framtagning av styrande dokument och policys.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat minst 2 år med liknande arbetsuppgifter och har relevant eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet av löner och löpande fakturering. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av avtalshantering.

Som person är du servicemedveten och en driven lagspelare som ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Du är noggrann, strukturerad, prestigelös och är en administrativ person ut i fingerspetsarna. Du har ett stort intresse för hantering av löner, medarbetarärenden och arbetsmiljö samt har förståelse för vad som krävs integritetsmässigt. Du trivs i en roll med många interna och externa kontakter. Du utrycker dig väl i tal och skrift, har stor datorvana och du får gärna känna dig bekväm i något av de välkända ekonomisystemen.

Du erbjuds
En tjänst hos ett spännande företag i en spännande bransch. Du kommer tillhöra ett positivt och härligt gäng! Vi kommer ge dig stora möjligheter att utvecklas professionellt med möjlighet att påverka verksamheten. Du ges även ett val att antingen jobba heltid eller mindre om det skulle vara önskvärt. I denna rekrytering samarbetar C2Solutions med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 070-173 84 65 eller monia.letmark@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR- och ekonomiadministratör