Jurek Bemanning

Junior Juristassistent sökes till Advokatfirman Lindahl

Om Advokatfirman Lindahl

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer med närmare 400 medarbetare på sex kontor i Sverige. Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå och kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap.

 

 

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en paralegal till vår immaterialrättsavdelning. I rollen som paralegal ingår du i ett team med två andra och ni har tillsammans bland annat ansvar för portföljhantering och administration.

 

 

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:

 

  • Hantera våra klienters immateriella rättigheter
  • Hantera och bevaka frister, nyansökningar, förnyelser och överlåtelser av varumärken, mönster, patent och domännamn
  • Kontakter av olika slag med bl.a. myndigheter, domstolar, klienter samt lokala ombud världen över
  • Fakturering och arkivering
  • Annan förekommande administration på avdelningen

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en avslutad utbildning som paralegal/juridisk assistent, annan eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet av affärsjuridik och immaterialrätt är meriterande.

 

Som person är du mycket bra på att prioritera. Du är flexibel och kan omprioritera snabbt vid behov. För att trivas på immaterialrättsavdelningen är det av största vikt att du kan hålla de tidsfrister som finns, vilket kräver ett stort mått av noggrannhet och detaljsinne. Vidare arbetar du strukturerat och organiserat. Du är social, ödmjuk och lättsam. Din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du har hög integritet och har stor förståelse för den sekretess man dagligen arbetar med i en verksamhet som denna.

 

Du kommer ha många kontaktytor både i Sverige och internationellt så det är väsentligt att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att arbeta inom ett spännande rättsområde med en starkt internationell inriktning där du dagligen kommer ha kontakt med ombud över hela världen. På Lindahl arbetar vi i en professionell miljö med korta beslutsvägar. Tjänsten är en direktrekrytering   till Advokatfirman Lindahl med tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

 

I denna rekrytering samarbetar Lindahl med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi kallar löpande till intervju med start v. 2 2019 så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Område:
Malmö
Skåne län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Juristassistent sökes till Advokatfirman Lindahl