Jurek Bemanning

HR-konsult sökes till skärgårdskommun

Just nu söker vi en HR-konsult till personalavdelning på en skärgårdskommun i Stockholmsområdet. Har du erfarenhet av brett HR arbete i en större organisation samt gärna erfarenhet av olika branscher och kanske till och med i en kommunal verksamhet? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-konsult/koordinator kommer du arbeta med brett och omfattande uppdrag inom kommunens olika verksamheter. Du kommer att tillhandahålla professionellt stöd och rådgivning i de operativa personalfrågorna till kommunens chefer.

 

Vidare kommer du arbeta med administrativa arbetsuppgifter som förekommer på HR-enheten tex. lönebildning, arbetsmiljö och övertaghetsprocesser. Vidare kan det även förekomma arbetsuppgifter som diarieföring, dokumenthantering, samordning av möten m.m.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i dig själv och trivs med en varierande roll som inne håller både administration och brett HR-arbete. Du är en problemlösare, med eget driv och samarbetar bra med andra. Du har också stark känsla för service och är en duktig kommunikatör, både i tal och skrift. Du ska också ha:

 

  • Högskoleutbildning från personalvetarprogrammet eller likvärdigt
  • 1–2 års erfarenhet av brett HR-arbete på en HR-avdelning på större organisation
  • Erfarenhet av olika branscher
  • Meriterande är om du arbetat i kommunal verksamhet
  • Meriterande är om du har erfarenhet av chefsstöd och förståelse för fackliga förhandlingar

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid med start i september/oktober 2019  till och med juni 2020, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: HR-konsult, personalfrågor, kommun

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 augusti

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsult sökes till skärgårdskommun