Jurek

Är du vår nya Senior Account Manager?

Du kanske har hört talas om Jurek Recruitment & Consulting? Kanske har du lärt känna vår entreprenörsdrivna VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

 

Nu söker vi Region Västs grymmaste Senior Account Manager! En person som trivs i en inkluderande företagskultur som präglas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje! Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö i en koncern med stark entreprenöriell anda och inte minst sitta på ett Göteborgs finaste kontor i Våghuset!

 

Vi skulle kunna skriva en hel annons om vilka krav och erfarenheter som skulle krävas för jobbet men det gör vi inte. Vi har insett att det i förlängningen inte är det viktigaste, det viktigaste är att få in rätt person med rätt värderingar som är lika mån om kunderna som vi! Så ta nu chansen och bli vår nya kollega på Jurek i Göteborg!

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för service och mötet med människor. Du är en driven och nätverkande person som är lätt att tycka om, är nyfiken och intresserad och värdesätter relationen med kunder och kollegor. Du inser att kundmöten är grunden till affärer men du är ingen krängare utan har insett värdet av att lyssna och göra en ordentlig behovsanalys med det personliga mötet i fokus. Du känns motiverad och drivs av att utveckla kunder och få affären att växa samtidigt som du värdesätter vikten av att ha kul på jobbet.

 

Känner du igen dig i beskrivningen och är nyfiken på att veta mer om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till Regionchef Elin Kaber på elin.kaber@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 februari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Är du vår nya Senior Account Manager?