Jurek

HR-konsult sökes till kommun i norrort

Nu söker vi HR-konsult till attraktiv kommun i norrort. Vill du arbeta med HR-generaliststöd mot chefer i olika delar av HR? Du erbjuds ett spännande, utvecklande och varierat uppdrag! Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Ditt team/avdelning kommer bestå av tio medarbetare med ett nära samarbete med löneenheten som tillsammans med HR-enheten utgör personalavdelningen. Enheten arbetar med att stötta kommunens chefer i att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare. Uppdraget är att stödja, samordna och följa upp förvaltningarnas personalpolitiska arbete.

 

Tyngdpunkten i tjänsten är att fungera som HR-generaliststöd till chefer inom ett av våra kontor. HR-generalistarbete innefattar stöd i såväl rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt och andra HR-relaterade processer.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personalområdet. För tjänsten behöver du ha erfarenhet av HR-generalist arbete i form av att ge konsultativt chefsstöd i personalfrågor men också vana av personalsystem. Likaså behövs goda kunskaper i att uttrycka sig väl i tal och skrift. Har du arbetat som HR-stöd i en politiskt styrd organisation är det meriterande.

 

Denna tjänst innebär kommunikation på olika sätt med många olika intressenter. Du behöver därför vara bra på att samarbeta, gilla att ge god service samt ha ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt.

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart som möjligt och löper under hela 2022 (2022-12-31). Vi erbjuder dig en visstidsanställning där du är anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och är uthyrd till vår kund Arbetet utförs i huvudsak på plats i kommunens lokaler men viss möjlighet till distansarbete finns. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se 

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsult sökes till kommun i norrort