Jurek Bemanning

HR konsult mot rekrytering och employer branding till myndighet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till en välkänd myndighet på Södermalm i Stockholm söker vi nu en HR-konsult med inriktning rekrytering och employer branding. Uppdraget omfattar heltid där start i mitten av september och pågår fyra månader framåt, med möjlighet till förlängning. Som HR-konsult kommer du att stötta myndighetens verksamhetschefer inom rekrytering, främst på IT-avdelningen men även andra avdelningar. Du arbetar både i en operativ och strategisk roll där du ger stöd i hela rekryteringsprocessen: från kravprofil till referenstagning. 

 

Rekryteringen innebär allt från volymrekryteringar till specialistroller inom produktion, juridik, kommunikation, IT och analys.

 

Utöver arbetet med rekryteringen kommer du även arbeta med myndighetens employer branding. Du kommer att arbeta med olika aktiviteter utifrån myndighetens arbetsgivarerbjudande. Detta innebär bland annat att delta på olika arbetsmarknadsdagar samt genomföra employer branding aktiviteter med verksamheten i nära samarbete med kollegor.

 

Uppdraget kommer utföras i Stockholm men med vissa resor till myndighetens andra kontor i landet.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som personalvetare, eller likvärdig utbildning och som har arbetat minst tre år med liknande arbetsuppgifter. Alternativt har du gymnasium, eller likvärdig utbildning samt minst fem års arbetslivserfarenhet som personaladministratör. Ett krav är att du har arbetat som rekryterare på en HR funktion eller motsvarande i en större organisation, att du arbetat med hela rekryteringsprocessen samt har kunskaper inom employer branding. Du har goda kunskaper i svenska i tal, skrift och läsförståelse.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta statligt, rekryterat olika tjänster inom IT eller tidigare arbetat med employer branding.

 

Som person ser vi gärna att du som söker kan arbeta i ett högre arbetstempo och hantera flera processer samtidigt. Det är även viktigt att du har en förmåga att arbeta strukturerat, noggrant och effektivt. Du kan arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter.

 

 

Du erbjuds

Ett uppdrag på en myndighet på Södermalm i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start i mitten av september och pågår fyra månader framåt, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. I ditt CV ska det tydligt framgå att du uppfyller de krav som ställs för tjänsten.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

 

Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR konsult mot rekrytering och employer branding till myndighet