Jurek

HR-konsult för uppdrag hos välkänd välgörenhetsorganisation

Nu söker vi en HR-konsult för uppdrag med start omgående till en av våra kunder, som är en medlemsorganisation inom välgörenhet. Uppdraget förväntas pågå under cirka 3 månader, med chans till förlängning för rätt person.

 

 

Arbetsbeskrivning

Här kommer du tillhöra ett HR-team om totalt fyra kollegor, där ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att avlasta och arbeta tillsammans med en av teamets HR Business Partners. Du kommer arbeta såväl supporterande som självständigt med alltifrån löpande chefsstöd och coaching, till rehabiliteringsärenden, MBL-förhandlingar, rekrytering och lönekartläggning.

 

 

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som kommer med en bred bakgrund inom HR och som kommer med en grundtrygghet i alla förekommande processer över året. Du lockas av att ta dig an ett uppdrag hos en organisation som verkligen gör skillnad och kliver in i uppdraget med ett prestigelöst förhållningssätt. Som person är du lättsam, lösningsorienterad och kommunikativ. Du har enkelt för att samarbeta och har en drivkraft i service.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och löpande cirka tre månader framåt. Vi välkomnar även dig som underkonsult att lämna ett intresse för uppdraget. Vi hoppas kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt, är du den vi söker? Skicka då in din intresseanmälan redan idag! Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt på 073 745 43 11.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR Business Partner, HR Generalist, Human Resources, HR administration.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsult för uppdrag hos välkänd välgörenhetsorganisation