Jurek

HR-generalist till Sveriges Ingenjörer

Lockas du av att få arbeta på en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats tillsammans med engagerade och omtänksamma HR-kollegor? Vill du vara en del av en organisation som är i hjärtat av den svenska arbetsmarknaden och som bidrar till en bättre samhällsutveckling? Sveriges Ingenjörer söker nu en relationsinriktad HR-generalist. Är du vår blivande kollega?

 

Sveriges Ingenjörer är det näst största fackförbundet i Saco och det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Med 169 000 medlemmar finns kraften att påverka samhället. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer och vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang. Nu söker vi ytterligare en engagerad och relationsinriktad HR-generalist som vill vara en del av vårt HR-team och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och framgång!

 

Om rollen

I rollen som HR-generalist hos Sveriges Ingenjörer kommer du arbeta i ett engagerat HR-team som idag består av en HR-chef, en löneansvarig och en HR-generalist. Du kommer att arbeta brett inom hela HR-området där du tillsammans med dina HR-kollegor ger organisationens chefer och medarbetare ett professionellt HR-stöd.

 

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Hantera och stödja chefer i rekryteringsprocesser

• Medverka i arbetsmiljöarbetet

• Stötta i rehabiliteringsärenden

• Utveckla och digitalisera HR-rutiner och processer tillsammans med dina HR-kollegor

• Revidera policys och uppdatera i Personal- och chefshandbok samt nyheter på intranätet

• Tillsammans med kollegorna driva projekt och processer inom HR

• Fortsätta arbetet med att främja värdegrund, värdeord och arbetskultur

• Ta fram och analysera statistik och nyckeltal

• Löpande stöd till organisationen i olika HR-frågor

• Viss HR-administration

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande arbetsmiljö med högt i tak där du som medarbetare uppmuntras att ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Du kommer till ett litet HR-team där du får möjlighet att arbeta brett och utvecklas inom hela HR-området och där vi samarbetar, hjälper och utvecklar varandra. Organisationen präglas av engagemang och nyfikenhet. Gemensamt för oss som arbetar här är också stoltheten över medlemmar och kollegor. 

 

Vi erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen. Du erbjuds möjlighet att arbeta flexibelt och hemifrån upp till hälften av arbetstiden där graden av hemarbete givetvis beror på de egna arbetsuppgifterna samt verksamhetens behov.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en personalvetarexamen eller motsvarande med ca 3-5 års erfarenhet av en liknande bred HR-roll, gärna i en medelstor organisation. Du har en god förståelse och intresse för idéburen verksamhet samt erfarenhet av samverkan med fackliga företrädare. Vidare har du goda systemkunskaper och vi ser gärna att du har arbetat i något HR-system. Ett intresse och vana vid att arbeta mer digitaliserat med HR-processer är en fördel.

 

Som person är det viktigt för oss att du uppvisar en hög personlig mognad och integritet där du agerar professionellt och respektfullt i alla typer av situationer. Du har ett organiserat, strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och samtidigt som du är noggrann har du förmågan att lyfta blicken och se saker utifrån ett större perspektiv. Då du kommer att ha många kontaktytor i organisationen är du duktig på att skapa förtroendefulla relationer. Vidare är du lyhörd, inlyssnande och har en god kommunikativ förmåga i att uttrycka dig tydligt och kärnfullt, i såväl tal som skrift. Då vi är ett litet team där vi stöttar och hjälper varandra värdesätter vi att du är prestigelös, ödmjuk och har ett flexibelt mindset.

 

Ansökan och övrig information

I den här rekryteringen samarbetar Sveriges Ingenjörer med Jurek HR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller Ann-Sophie Sandberg på ann-sophie.sandberg@jurek.se alt 076-002 69 63. 

 

Fackliga företrädare Sigrun Malm (Akademikerföreningen) och Lotta Ljungqvist (Unionen). Båda nås via växeln på tfn 08 613 80 00.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-generalist till Sveriges Ingenjörer