Jurek Bemanning

Ekonomichef med fastighetskompetens till Hembla AB

Är du bra på redovisning och har erfarenhet från fastighetsbranschen? Har du ledarerfarenhet och trivs med att motivera och leda ett team? Då kanske nästa naturliga steg för dig är en roll som Ekonomichef på Hembla, bolaget som sätter hyresgästen i fokus!


I rollen som Ekonomichef ansvarar du för att självständigt leda och utveckla ekonomiavdelningens ca 40 medarbetare. Ekonomichefen har också ett sammanhållande ansvar för allt arbete på redovisningsavdelningen och att driva utveckling och effektivisering av processer och rutiner.


Hembla AB är listat på Nasdaq Stockholms huvudlista och aktien handlas för närvarande i segmentet Mid Cap. Tjänsten rapporterar till CFO och är placerad på bolagets huvudkontor i centrala Stockholm och i Eskilstuna där ekonomiteamet finns.Arbetsuppgifter

  • Leda och utveckla ekonomiavdelningen och dess medarbetare
  • Ansvara för att redovisningen upprättas enligt lagar och bestämmelser
  • Ansvara för löpande ekonomisk rapportering, kvartalsrapporter och årsredovisning
  • Stötta organisationen vid framtagande av budget och prognoser
  • Löpande kontakt med myndigheter, revisorer mm.
  • Analysera dotterbolagens resultat och projekt
  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer


Vem är du?

Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande och har lång erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta i börsnoterat bolag och har arbetat i fastighetsbranschen i en ledande roll. Du har också arbetat med projektredovisning och har kunskap om relevanta nyckeltal för branschen. Dina kunskaper i Officepaketet är goda, särskilt i Excel och du arbetar obehindrat med både svenska och engelska som arbetsspråk. Det är meriterande om du har erfarenhet av att implementera affärssystem och driva utveckling och effektivisering av processer och rutiner.


För att lyckas i rollen är du en van ledare som skapar engagemang och delaktighet och motiverar andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du är lösningsorienterad, strukturerad och organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är väl utvecklad, du är lyhörd och smidig i relationer till kollegor och medarbetare. Ditt kvalitetsfokus är stort, du är noggrann och väl medveten om mål och att leverera en hög kvalitetsstandard. Du trivs med att vara i en miljö där du driver och initierar utvecklingen inom avdelningen.Du erbjuds

Du erbjuds en ledande roll i ett börsnoterat bolag där det händer mycket. Du kommer att få ta stort eget ansvar och driva utvecklingen mot en modern och effektiv ekonomiavdelning. Vi som arbetar på Hembla är stolta över att vara en del av ett bolag som skapar levande stadsdelar och sätter hyresgästen i centrum. Välkommen hem!


I denna rekrytering samarbetar Hembla med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.seOm verksamheten

Hembla är fastighetsbolaget som sätter hyresgästen i fokus. Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit - tack vare våra medarbetare. Drygt 270 personer är vi nu som jobbar på 19 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande stadsdelar där människor trivs. Vi tror att detta bäst görs tillsammans, med en vilja att alltid bli bättre. Vill du vara med oss på resan? Läs mer på www.hembla.se.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Mari Jehrlander
0736-120555

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomichef med fastighetskompetens till Hembla AB