Jurek

HR-generalist till spännande konsultverksamhet

Har du några års erfarenhet av brett HR-arbete och är på jakt efter din nästa utmaning? Trivs du i en självständig roll, där du får ta ett stort eget ansvar, men samtidigt blir en del av en stark gemenskap? Tycker du det känns spännande att bli en del av ett snabbrörligt, dynamiskt och härligt bolag? Då kan rollen som HR-generalist hos vår kund vara rätt för dig.

 

Om rollen

I rollen som HR-generalist kommer du arbeta brett med HR-frågor och stötta både chefer och medarbetare. Detta innebär alltifrån medarbetarsamtal till arbetsrättsliga frågeställningar. Verksamheten består av drygt 160 medarbetare, varav 25 chefer och du kommer tillträda en roll med många kontaktytor. Även om du självständigt kommer driva HR-funktionen har du ett tätt samarbete bland annat med en intern jurist och VD – som du också rapporterar till.

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har minst ett par års erfarenhet av brett HR-arbete och tycker det känns spännande att få axla en ansvarstagande roll på ett mindre bolag. Du känner dig trygg i den grundläggande arbetsrätten och har troligen jobbat med chef- och medarbetarstöd sedan tidigare. Som person tror vi att du är orädd, har en stark integritet och är självdrivande i ditt arbete.

 

Mer om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i juni och löpande ett år, med en omfattning på 75-100%. Här kommer du bli en del av en familjär kultur, med högt i tak och där du kommer få vara med och göra skillnad både för chefer och medarbetare internt. Vår kund har sina lokaler centralt placerade i Stockholm City, där möjlighet finns att arbeta hemifrån vid behov. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, nyfiken? Hör av dig eller skicka in din intresseanmälan direkt.

 

Vi ser fram emot att höras!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-generalist till spännande konsultverksamhet