Jurek Bemanning

Är du vår nya CRM-analytiker?

Till marknadsavdelningen på Linas Matkasse söker vi nu en CRM- analytiker som ska ansvara för analys, insikt och förbättring av försäljning och marknadsföringsrelaterade aktiviteter. 

Om verksamheten

Linas Matkasse skapar en skönare vardag och underlättar för familjer som vill laga god, bra och varierad mat. Vi är marknadsledande inom branschen för matkassar på nätet och vi befinner oss i en fortsatt tillväxtfas. Koncernen omsätter drygt 1 miljard kronor. Sedan starten 2008 har vi vuxit enormt, men den familjära känslan av ett litet företag finns kvar! Den sitter i väggarna och vi tar väl hand om den. Det är högt i tak och vi har en genuint god stämning. Vi gillar varandra och att komma till jobbet. Läs gärna mer på www.linasmatkasse.se.

Arbetsbeskrivning

I rollen som CRM-analytiker agerar du verksamhetsstöd när det gäller analysfrågor och verkar som ett bollplank och en expert inom analysområdet. Detta genom att inhämta och vidareförädla kunskap till organisationen. Det sker främst genom att bearbeta data, se över aktiviteter hos existerande kunder, analysera och systematisera resultat för att skapa underlag för effektivare användning av resurser, kampanjplanering och affärsutveckling. Tillsammans med CRM-chefen har du ett brett kontaktnät där du arbetar systembaserat med att effektivera försäljningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna inom matematik eller statistik. Du ska ha arbetat med analytiskt CRM-arbete i några år och är bekant med de vanligaste begreppen och mätmetodiken inom CRM som CLV, churn, CAC osv.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom e-handel, detaljhandeln eller prenumationsbaserade tjänster. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har erfarenhet av analysverktyg som R och SQL, SAS och SPSS.

Som person söker vi dig som är analytisk, strukturerad och systemintresserad. Du har alltid kunden i fokus, har förmåga att sätta dig in i kundens utmaningar, och lösa dem på ett sätt som både underlättar i vardagen och utvecklar kundens affär. Vidare har du ett naturligt affärsdriv och marknadstänk. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo där du är flexibel och pragmatisk i ditt arbetssätt.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart möjligt. Då rollen som CRM-analytiker är en ny tjänst hos oss ges du en stor möjlighet att påverka innehållet av rollen vad gäller arbetssätt, analysmetoder och hur resultaten presenteras internt. Arbetet som CRM-analytiker på Linas matkasse erbjuder även en unik chans att kunna förverkliga dina idéer till verklighet. Vi är snabbfotade i allt vi gör, därför hoppas vi att du också trivs i en miljö där det är högt tempo, högt i tak och där ditt analysarbete har en avgörande roll hur vi utvecklar affären vidare. Linas Matkasse sitter i trevliga lokaler i Spånga.

I denna rekrytering samarbetar Linas Matkasse med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på telefon: 0769-48 06 16 alternativt amanda.rietz@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
0769-48 06 16
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du vår nya CRM-analytiker?