Jurek

HR-generalist till myndighet i Linköping

Just nu söker vi HR-generalist som kommer arbeta med kvalificerat stöd i HR-frågor, både operativt och strategiskt på myndighet i Linköping. Varmt välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar konsultativt med kvalificerat stöd i HR-frågor till chefer och medarbetare. Arbetet innebär generellt HR-arbete, såväl operativt som strategiskt. Detta sker både i grupp och självständigt. Resor förekommer.

 

Dina ansvarsområden är systematiskt arbetsmiljöarbete med bland annat rehabilitering, företagshälsovård och organisering kring arbetsmiljöronder, mångfalds- och lika villkorsfrågor samt rekrytering. Inom dessa områden driver du också utvecklings- och förändringsarbete. I arbetet ingår även andra förekommande uppgifter på enheten.

 

 

Vem är du?

Du har akademisk utbildning inom HR-området och några års erfarenhet av brett, praktiskt HR-arbete eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av att driva egna projekt inom HR-området.

 

Du är skicklig på att skapa förtroende och bygga relationer. Som person är du trygg, självständig, har eget driv samt är engagerad och öppen. Du är väl förankrad i din kompetens och trivs med att arbeta med människor i en förändringsbenägen miljö där du får vara delaktig och ta stort ansvar. Du har förmågan att snabbt växla mellan stora och små frågor

 

För att lyckas i din roll behöver du ha goda kunskaper inom och intresse för olika HR-system, kan varva mellan personligt och digitalt arbetssätt, ha pedagogisk förmåga, vara utvecklingsinriktad samt ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid med start i 4 oktober och löper tom. 2022-09-30, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Linköping

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 24 augusti

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-generalist till myndighet i Linköping