Jurek Bemanning

Redovisningsassistent till trevligt kontor i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta som redovisningsassistent på ett trevligt kontor beläget mitt i centrala Göteborg. I denna roll kommer du att arbeta med förberedande bokslutsarbete samt assistans i samband med kvartalsbokslut, löpande redovisning och avstämning av balans och resultat konton. Du kommer också att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, och se till så att bolagets leverantörsbetalningar sker på mest effektiva sätt, både från ett praktiskt som finansiellt perspektiv.

Detta är ett konsultuppdrag om 100% som sträcker sig till sista April 2018 med start omgående. Vill du få chansen att samla på dig värdefull erfarenhet och samtidigt knyta nya kontakter på ett kontor med god stämning och stor frihet under ansvar är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som känner dig trygg i din roll som redovisnings- alt ekonomiassistent. Kanske har du jobbat med detta tidigare och känner att det är dags att utveckla dina kunskaper ytterligare? Då denna organisation präglas av flexibilitet, frihet under ansvar och ett gott arbetsklimat är det lätt att komma in i denna trivsamma grupp av kollegor. Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och gillar att arbeta med siffror. Har du dessutom arbetat självständigt med bokslut är detta ett stort plus.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som redovisningsassistent. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se
, +46707144405. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Göteborg


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsassistent till trevligt kontor i Göteborg