Jurek

HR-Generalist till bolag på Södermalm

Blir du ofta beskriven som en nyfiken och engagerad och är en riktig peoples person? Lockas du av en bred roll inom HR, där du ges möjlighet att jobba självständigt och med varierade arbetsuppgifter och ansvarsområden? Trivs du som bäst i en dynamisk miljö med frihet under ansvar, arbetsglädje och stort fokus på personlig och professionell utveckling? Till vår kund inom finans söker vi nu en HR-generalist för ett långsiktigt uppdrag, kan du vara den vi letar efter?

 

Om uppdraget

I rollen som HR Generalist kommer du arbeta med samtliga HR-processer och fungera som spindeln i nätet, med kontaktytor både internt och externt. Du kommer vara den primära kontaktpersonen för ärenden som rör personalfrågor, personaladministration, arbetsrätt, kollektivavtal och lönehantering. Du rapporterar till HR Manager, som du också arbetar tätt tillsammans med för att utveckla HR-funktionen.

 

Mer om dina arbetsuppgifter:

• Kontaktperson gentemot extern löneleverantör

• Administration i- och av HR-system

• Onboarding av nya medarbetare, lönekartläggning, medarbetarundersökning, rehabilitering, rekrytering och employer branding-arbete

• Arbete med kollektivavtal, arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar

• Generell support till både chefer och medarbetare

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området HR, där du arbetat i en bred generalistroll. I botten ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta gentemot extern löneleverantör alternativt med lönerelaterade frågor, ser vi det som ett plus men inte ett krav. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av ett eller flera HR-system. Vidare är du flytande i tal och skrift i både svenska och engelska och har du dessutom språkkunskaper i Norska eller Finska så ses det som en extra tillgång.

 

Som person är du samarbetsinriktad och har förmågan att bygga goda relationer. Du trivs med att ha ansvar samtidigt som du har frihet att agera på eget initiativ. Flexibilitet och förmågan att blomstra i en snabbrörlig och föränderlig miljö är viktigt för dig. Struktur och noggrannhet är naturliga delar av hur du arbetar och du hanterar lätt flera uppgifter samtidigt.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag via Jurek HR på heltid med start omgående som förväntas löpa till årsskiftet, med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att vara stationerad ute hos kund i centrala Södermalm som är en flexibel arbetsplats med möjlighet till hybrid arbete 2-3 dagar i veckan. Vi hoppas kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 augusti

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-Generalist till bolag på Södermalm