Jurek Bemanning

Controller till Linköping

Till vår kund, ett internationellt företag inom transportmedelindustrin söker vi nu en Controller med placering i Linköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 1 november och löper fram till sista januari. Du kommer organisatoriskt tillhöra Projekt & Kontraktssektionen. Gruppen stöttar samtliga medarbetare inom Property i ekonomiska frågor och hanterar alla hyresavtal. Du kommer att arbeta nära verksamheten och stötta Property funktionen i ekonomiska frågor.

 


Arbetsbeskrivning:

I rollen som Controller inom Property ansvarar du för analyser, granskning och uppföljning av omkostnader och investeringar, budget, rapporter och prognoser.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Daglig kontakt med områdes- och driftansvariga
  • Ansvara för uppföljning av omkostnader
  • Ansvara för budget- och prognosarbete
  • Ansvara för uppföljning av fastighetsinvesteringar
  • Aktivt delta i att utveckla och förbättra rutiner och processer
  • Utbilda verksamheten i ekonomiska frågor och verktyg

 

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande, gärna med insyn i fastighetsekonomi. Har du erfarenhet av att jobba i ekonomisystemet Agresso och Excel som är viktiga arbetsverktyg i det dagliga arbetet ses det som meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Som person karaktäriseras du av tydlighet, driv, målfokusering och har mycket god kommunikativ förmåga. Det är önskvärt att du kan kombinera kreativitet med affärssinne och struktur. I rollen krävs det även att du har förmågan att kunna hantera olika typer av situationer och personligheter, stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper.

 


Du erbjuds

En spännande roll som Controller med start 1:a november med placering i Linköping. Resor förekommer, främst då inom Sverige. Tjänsten omfattar heltid och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper fram till sista januari.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 


Område:

Linköping

Östergötlands län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Controller till Linköping