Jurek Bemanning

HR-generalist sökes till internationellt bolag i Stockholm

Lockas du av att arbeta i en internationell och snabbfotad miljö? Är du van att arbeta brett inom HR och nu vill ta nästa steg, där du får arbeta än mer självständigt? Då kan detta vara rollen för dig!Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-generalist kommer du självständigt ansvara för HR-området, både i Sverige och globalt – där du arbetar mot Norden samt England, Italien, Frankrike och Holland. Rollen är bred och du kommer exempelvis arbeta med:

  • Löpande chefsstöd (exempelvis: lönerevisioner, uppsägningar, förnyelser av avtal)
  • Att vara kontaktperson gentemot de byråer som hanterar bolagets löner samt månatlig kontroll av lönerna.
  • Fackliga förhandlingar
  • HR-administration


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har en akademisk examen inom HR, eller motsvarande, och cirka tre års arbetslivserfarenhet av brett HR-arbete. Vi ser att du tidigare har arbetat gentemot lön (antingen inhouse eller mot byrå) och har en viss förståelse för flödet. Har du dessutom arbetat i en internationell miljö, ser vi det som starkt meriterande.


För att trivas i rollen bör du vara flexibel och stresstålig – du är van att hantera ad-hoc uppgifter och trivs när den ena dagen inte är den andra lik. Vidare ser vi att du är noggrann i ditt arbete och har ett serviceinriktad och prestigelöst förhållningssätt.Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och bred roll, där din insats verkligen kommer göra skillnad! Vår kund är verksamma inom mobilannonsering och har sitt kontor beläget i centrala Stockholm. Du kommer mötas av trevliga och tillmötesgående kollegor på ett bolag med god stämning. Vidare erbjuds du en stor flexibilitet.


Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start i augusti och löpande sex månader framåt. Vid frågor kring uppdraget är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hanterar urval och intervjuer löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

My Andersson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-generalist sökes till internationellt bolag i Stockholm