Jurek Bemanning

HR Controller till bolag i Kista

Vill du arbeta i ett bolag i en spännande förändringsresa? Är du ekonom med ett stort intresse för HR? Jurek HR söker nu en HR Controller för ett längre uppdrag, på sikt kan det eventuellt bli aktuellt med anställning hos vår kund.Rollen som HR Controller kommer innebära:

  • Uppdatering av organisationsscheman
  • Månadsavstämningar kring kostnader/fakturor relaterade till HR, samarbete med Finance.
  • Månadsrapportering med fokus på KPI:er samt arbete med Workforce Plan – uppdatering och uppföljning i nära samråd med HR Business Partners och rekryterare.
  • Uppföljning av tillgängliga konsulter – sätta en handlingsplan i nära dialog med ansvariga chefer.
  • Arbeta som Training Coordinator i Sverige och sätta upp ett "träningsschema" för utbildning.

Ytterligare arbetsuppgifter inom HR området kan tillkomma.Vi söker dig
 som har en bakgrund inom Finance, gärna i en Controllerroll eller annan analytisk roll, men som tycker att det verkar spännande, roligt och utvecklande att lära dig mer inom HR området. Du kan grunderna inom rapportering samt är en fena på Excel och framförallt Pivot tabeller! Du tycker att det är roligt att analysera resultat och är pedagogisk i din kommunikation. Tidigare erfarenhet från HR är meriterande. Som person ser vi att du är framåt och självgående och trivs med många kontaktytor och ett nära samarbete med dina kollegor.


Vid ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta Consultant Manager Mimma på mimma.liwgren.norling@jurek.se, 072-910 18 71.Om oss

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Mimma Liwgren Norling

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 april

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Controller till bolag i Kista