Jurek Bemanning

Driven jurist till Plana Juridiska

Plana Juridiska växer och söker nu ytterligare en jurist som vill arbeta med företagsrekonstruktioner, konkurser och allmän affärsjuridik. Har du några års erfarenhet och vill utvecklas inom dessa områden och arbeta nära klienten i en dynamisk organisation? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillhöra ett team om sex jurister och även arbeta nära Plana Juridiskas företagsrekonstruktörer och paralegals. Arbetsuppgifterna består främst i juridisk handläggning, att göra rättsutredningar, ta fram beslutsunderlag, upprätta juridiska handlingar samt arbeta med rekonstruktionsplaner, offentliga ackord och borgenärsfrågor. I denna roll kommer du att ha nära klientkontakt och handlägga egna ärenden.


Din profil

Du har juristutbildning och ca 2-4 års erfarenhet inom affärsjuridik, exempelvis från revisionsbyrå eller bolag. Det är meriterande om du tidigare arbetat med debitering. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Som person är du självständig, proaktiv och initiativrik. Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo, strävar efter att effektivisera din tid och tilltalas möjligheten att påverka din lön genom provision. Vidare är du social och har god förmåga att samarbeta på alla nivåer i organisationen.


Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag i tillväxtfas.

I denna process samarbetar Plana Juridiska med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, konkurser, likvidationer och turnarounds. Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt. Plana Juridiska präglas av en dynamisk och prestigelös företagskultur. Hos oss arbetar drivna medarbetare som är proaktiva och gillar att tempot tidvis är högt. Vi sitter i ljusa lokaler i centrala Täby.
 
Sökord: obeståndsrätt, bolagsrätt, konkurser, skatterätt, processrätt, företagsrekonstruktioner
 
Område:

Täby
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Agnes Smedberg


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven jurist till Plana Juridiska