Jurek Bemanning

HR Chef till Otera Ratel

Otera Ratel har under de senaste 10 åren gått från ett 30-tal anställda med en tyngd inom kraftmontage till att idag vara drygt 140 anställda och en professionell och erfaren kraftentreprenör inom projektering och byggnation av kompletta kraftanläggningar. Våra kunder är i huvudsak Sveriges största elnätsägare.

Vi arbetar i en handlingskraft miljö under en erfaren ledning där egenskaper som initiativkraft, mod och tydlig kommunikation uppmuntras. Tillsammans med VD och ledningsgrupp kommer du att påverka och driva ett affärsnära HR-arbete – vi vill att du tar plats!

I rollen som HR Chef kommer du att arbeta operativt och strategiskt inom hela HR-området.
Du rapporterar direkt till Otera Ratels VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. I rollen ingår även personalansvar för en medarbetare.

Vi erbjuder dig en helt central roll i bolaget där fokus ligger på Employer Branding och på att utveckla och stödja våra ledare i HR-relaterade frågor. Du ansvarar för, och utvecklar, bolagets HR-processer och arbetar även med klassiska HR-frågor som exempelvis kompetensförsörjning och rekrytering samt arbetsrätt och kollektivavtalsfrågor.

Vi söker dig som har akademisk examen inom HR, och som har erfarenhet och kunskap från såväl operativt som strategiskt HR-arbete. Du är bra på att kommunicera, även på engelska, och vi värdesätter handlingskraft och självständighet.

Otera Ratel erbjuder dig en självständig och bred HR-roll i en platt organisation med korta beslutsvägar och stora ambitioner. Det här är en roll att växa i. Din vilja att bidra med affärsnära HR och dina personliga egenskaper är viktigare än detaljkunskaper inom ett visst område.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Otera Ratel med Jurek/ID Entity, och tycker du ovan låter spännande – ansök redan idag då vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Malin Ruhn Gibeck, malin.ruhn.gibeck@id-entity.se, 0766-43 34 53 eller Sandra Bråborg, sandra.braborg@id-entity.se, 0708-40 74 24.

 

Om företaget 
Otera Ratel är en expansiv kraftentreprenör som projekterar och bygger stations-, linje och kabelanläggningar åt kunder som äger infrastruktur för överföring av elkraft. Vi är specialiserade på högre spänningsnivåer, upp till 400kV, och har en branschledande kompetens inom alla våra marknadssegment. Företaget grundades 1983 och ingår idag som ett dotterbolag i den norska kraftkoncernen Agder Energi AS. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och finansiella styrka som krävs för att genomföra infrastrukturella projekt oavsett storlek och komplexitet.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Malin ruhn gibeck
Malin.ruhn.gibeck@id-entity.se

  Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Chef till Otera Ratel