Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Sängjätten i Göteborg

Sängjätten grundades 1992 genom öppnandet av Sveriges första specialbutik för sängar på Backaplan i Göteborg. Sängjätten växer, kedjan består nu av 19 butiker. Sängjätten är en av Sveriges ledande leverantörer inom sängar och sovrum på den svenska marknaden.

 

Bolaget förvärvas av Holländska Beter Bed Holding NV under juni 2016. Beter Bed Holding NV är ett börsnoterat företag i Nederländerna som säljer sängar genom ca 1000 butiker i ett antal länder i Europa. Sängjättens verksamhet fortsätter som vanligt och vidareutvecklas tillsammans med den nya koncernen i ryggen.

 

Totalt jobbar det ca 170 personer på Sängjätten och på vårt Huvudkontor i Västra Frölunda där du kommer vara placerad, sitter vi 17 personer i dagsläget.

 


Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom på Sängjätten kommer du tillhöra ett härligt ekonomiteam om 3 personer och rapportera till Ekonomichefen. Bland dina arbetsuppgifter ingår nedan:

 

  • Löpande redovisning
  • Bokslutsarbete
  • Dagskassa för 19 + E-handel
  • Inbetalningar och avstämningar
  • Kund och leverantörsreskontra
  • Skatter och moms

I teamet är det en god stämning och en prestigelöshet där alla hjälps åt, och på kontoret har vi en arbetsmiljö med högt i tak och frihet under ansvar.

 

Det är en fast heltidstjänst med start omgående och möjlighet till fin upplärning finns.

 


Vem söker vi på Sängjätten?

För att trivas i rollen som redovisningsekonom hos Sängjätten tror vi att du är driven, prestigelös, ansvarstagande och riktigt duktig på siffor. Du har ett genuint intresse av ekonomi samt att strukturera ditt jobb. Vidare har du några års erfarenhet av att jobba som redovisningsekonom och trivs i en roll där den ena dagen inte är den andra lik och där man genom " learning by doing" tar sig vidare och hittar nya lösningar.

 

Du är bekväm att jobba i nära kontakt med våra butiker då kassavstämning är en del av vardagen och du gillar att ha en undersökande roll vid inläsning av dagskassor. Vidare är det ett plus om du har erfarenhet av att jobba i Hogia medan bra kunskaper i Excel är mer än önskvärt.

 

Självklart gillar du att jobba i ett högt tempo och van vid de arbetstoppar som förekommer då man jobbar med löpande ekonomi.

 


Du erbjuds

En spännande roll inom en entreprenörsdriven koncern. Sängjätten hittar du i fina lokaler på Lona Knapesgata 5 i Västra Frölunda. Tjänsten är på heltid med mycket bra möjligheter att styra dina arbetstider.

 

I denna rekrytering samarbetar Sängjätten med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0739-425610 alternativt karin.kvist@jurek.se

 


Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Karin Kvist

0739-425610

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Sängjätten i Göteborg