Jurek

HR Business Partner till spännande global organisation

Nu söker vi dig som kommer med en bred bakgrund inom HR, är en van och trygg konsult och redo att kliva på ditt nästa uppdrag från och med maj. Här erbjuds du ett spännande och dynamiskt uppdrag som HR Business Partner hos ett internationellt företag med placering i Älvsjö.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner kommer du arbeta brett med HR-årets samtliga processer och i nära stöd till verksamhetens chefer. De chefer du supporterar är placerade både i Sverige och globalt. Du tillhör ett team om totalt tre personer, där du också agerar teamlead. Vidare har du ett tätt samarbete med HR-kollegor i den nordiska organisationen. Du blir en del av en global matrisorganisation, i en roll som spänner över hela HR-spektrat.

 

 

Vem vi söker

Till detta uppdrag söker vi dig som kommer med en bred bakgrund inom HR. Du känner dig trygg i samtliga processer över HR-året och är också van att stötta chefer på distans. Vi ser det som en fördel om du sedan tidigare konsultat och är van att sätta dig in i nya verksamheter och behov, även om detta inte är ett krav. Har du erfarenhet från globala organisationer är det till din fördel.

 

Som person är du trygg, kommunikativ och en duktig relationsskapare. Du tycker det känns spännande att vara en del av en internationell organisation och känner dig bekväm med att koncernspråk är engelska.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i mitten på maj och löpande fram till slutet på oktober. Uppdraget är på heltid med möjlighet att till viss del arbeta på distans, där vår kund har sitt kontor beläget centralt i Älvsjö. Här välkomnar vi både dig som önskar gå som underkonsult och anställd. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så låter detta initialt intressant, hör gärna av dig direkt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR Manager, HR, Human resources, HR Partner, HR Generalist, HR Business Partner.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till spännande global organisation