Jurek Bemanning

HR Business Partner till Grant Thornton- Göteborg

Har du växtkraft? Frigör den hos en av Sveriges bästa arbetsgivare!
Grant Thornton erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa där HR har en central roll. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Vi är stolta över att vara ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag.

Vårt "People & Culture Team" söker dig som vill arbeta som HR Business Partner i ett snabbväxande tjänsteföretag där personalen är den viktigaste resursen. Du kommer att ingå i ett HR team bestående av 17 kollegor som jobbar tätt tillsammans för att skapa en hållbar arbetsplats, ett starkt ledarskap och en långsiktig kompetensförsörjning. Du rapporterar till HR Chefen som sitter i Stockholm.
Våra kontorschefer värdesätter ett nära samarbete med dig och du förväntas därför resa till de olika kontoren ca en till två gånger i veckan.

Rollen innebär att du självständigt driver strategiska och operativa HR frågor. Du är ett bollplank till cheferna, och driver HR-processer och projekt ute på kontoren.
Vidare så hanterar du arbetsrättsliga frågor och arbetsmiljöfrågor i linje med att Grant Thornton har fokus på hållbarhet.

Din profil innebär att du har en akademisk examen samt minst 5 års erfarenhet av att arbeta i en bred HR Business Partner roll. Du trivs med att få arbeta affärsnära och vara en del i utvecklingsarbetet.

Som person har du starkt eget driv och tycker om att bygga relationer med chefer.
Du förstår vikten av det personliga mötet och har lätt att skapa förtroende. Du har en naturlig pondus och en social förmåga att kunna möta olika typer av människor och situationer. I arbetet är du självständig, affärsmässig, analytisk och har hög integritet.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg på Östra Hamngatan 26 alternativt huvudkontoret på Sveavägen 20 i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi vill gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt!

Vilka är vi? Grant Thornton har drygt 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Företaget stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. För mer information om företaget se: www.grantthornton.se

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB en del av JUREK. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev, 073-341 41 98, cecilia.hasslev.billing@jurek.se.

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?
Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Cecilia Hasslev Billing
0733414198
cecilia.hasslev.billing@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Business Partner till Grant Thornton- Göteborg