Jurek

Financial controller sökes till bolag i norrort

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Financial controller till vår kund som är ledande inom operationell leasing och fleet management i norrort, där du kommer vara drivande i arbetet rörande månadsbokslut och månadsrapportering. Du kommer även vara delaktig i att utveckla befintliga processer och kvalitetssäkra redovisningen från övriga teamet. Du kommer rapportera till bolagets redovisningschef.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Delaktig i månadsbokslut

• Månads- kvartals- och årsrapportering

• Ansvara för diverse avstämningssystem

• Stötta redovisningschef vid budget- och prognosarbete

• Finansiell rapportering samt relaterade uppgifter

• Bidra till utveckling av processer och arbetsmetoder

• Bistå revisorerna med underlag

• Säkerställa regelverksefterlevnad i enlighet med IFRS och K3

• Ad hoc

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Financial controller och minst 5 års relevant erfarenhet inom ekonomi, samt har en examen gärna civilekonom från universitet. Du är van vid transaktionsintensiv verksamhet och vi kommer se det som meriterande om du har erfarenhet från internationell verksamhet. Du är en avancerad användare i Excel och har god systemvana. För att lyckas i rollen som Financial controller är du social, analytisk och service minded. Du trivs att arbeta i team med högt tempo, och tar stort ansvar för att nå de uppsatta deadlines som förekommer i det dagliga arbetet. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa fram till årsskiftet. För rätt person kan det även finnas chans till att bli överrekryterad. Arbetet är förlagt på kundens kontor men finns öven möjlighet att jobba delvis hemifrån. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område

Täby

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 25 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial controller sökes till bolag i norrort