Jurek

HR Business Partner Sverige till OKQ8

OKQ8 är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag, med 749 stationer i Sverige (OKQ8, Minipris, Tanka och IDS) och 271 stationer i Danmark (Q8, F24 & IDS), 10 drivmedelsdepåer, 170 laddstolpar för elbilsladdning och Sveriges största nätverk av förnybara drivmedel. Vi är ca. 5 000 medarbetare och ägs av OK Ekonomisk förening och Kuwait Petroleum International.

 

Snart går en av våra HR Business Partners på föräldraledighet i ett år. Är du den som vill vara med på vår resa, vara en spelare inom vårt härliga HR Team och få möjlighet att stötta affären för att ta oss in i framtiden, då är kanske detta vikariat rätt nästa steg för dig!

 

 

Rollen

Vi söker dig som vill komma in i vårt härliga och mycket kompetenta team av svenska HR Business Partners som varje dag stödjer vår affär i att uppnå våra gemensamma mål och vår strategi. Du kommer som HRBP stödja och coacha våra chefer inom delar av organisationen, framförallt inom Retail och Supply chain.

 

I din roll som HRBP kommer dina arbetsuppgifter innebära:

• Ha en Integrerad roll i divisionen med helhetsansvar inom HR området inom affären.

• Delta och bidra i ledningsgruppsarbetet inom divisionen och fånga upp behoven.

• Agerar primär kontaktyta inom det egna området.

• Samverka och coacha chefer brett i personalrelaterade frågor

• Arbeta med våra fackliga relationer och genomför MBL-förhandlingar

• Uppföljning och hantering av relevanta nyckeltal.

• Vara stöd i prioriterade rekryteringar.

• Proaktivt utveckla, supportera och följa upp förbättringar kring företagets strategiska HR-processer.

• Delaktig i introduktionen onboarding av nya chefer.

 

Tillsammans med övriga kollegor inom den skandinaviska HR funktionen är du en nyckelspelare i omställningen av vår affär. Du arbetar även nära andra delar inom HR där du är en aktiv del till att HR fortsätter att utvecklas i det viktiga uppdrag vi har, och att vi fortsätter vara uppskattade på det sätt vi är idag.

 

 

Vi söker dig 

Vi söker dig som har en akademisk examen inom Human Resources eller motsvarande. Du har erfarenhet från roller som HR Business Partner sedan tidigare och är van att arbeta i miljöer med hög komplexitet och många gränsytor. Du har gärna erfarenhet från ledningsgrupper och är van att växla mellan strategiskt och operativt fokus. Din förmåga att tänka strategiskt är god, men du trivs med operativa uppgifter där du strävar efter att förenkla och förstå vad som ger affärsvärde.

 

 

Bli en del av oss

Tjänsten är en vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning. Start sker i överenskommelse med dig men helst i början av maj. Vi ser mycket fram emot att få din ansökan och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. För mer information om tjänsten kontakta Ylva Ottosson på Jurek HR, ylva.ottosson@jurek.se 0733–914108

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner Sverige till OKQ8