Jurek

HR Business Partner Nordic till DLL

Är du en HR Business Partner som vill arbeta i en organisation där medarbetarna sätts i främsta rummet? Då har du chansen att nu söka dig till DLL som finansierar hållbara tekniska lösningar. Du kommer tillsammans med engagerade kollegor skapa värde för både organisationen och vår miljö. Är det du som är vår nya HR stjärna?

Ditt nya jobb

I rollen som HR Business Partner sitter du tillsammans med det nordiska HR teamet som jobbar tajt ihop. I arbetet ingår att coacha och samverka med chefer inom dina affärsområden. Du jobbar affärsnära och trivs med att bli utmanad och även utmana andra. Du kommer i det dagliga jobba med:

• On-boardning
• Rekrytering
• CSR
• Employer Branding
• Hälsofrämjande aktiviteter
• Performance Management
• Operativt HR BP arbete


Vem är du?

Du har några års arbetslivserfarenhet inom HR, antingen i en liknande roll eller i en roll som till exempel rekryteringskonsult. Du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande erfarenhet.

Vi ser att du har ett genuint intresse av att jobba med människor och deras utveckling samt vara lösnings- och samarbetsorienterad. Din kommunikativa förmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska är viktig i den här rollen.

Du har en naturlig problemlösningsförmåga, kan med enkelhet möta och förstå kundens behov, är affärsmässig, kommunicerar med inflytande samt månar om teamarbete. Vi tror också att du trivs i en föränderlig miljö och tycker om innovation.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som anställd hos oss får du bra karriärmöjligheter genom online-lärande och utvecklingsprogram. Du får även lägga två dagar per år i volontärarbete åt en lokal välgörenhetsorganisation.

DLL ser personalen som deras största tillgång. Som en värdefull medarbetare hos DLL, bidrar du till en informell och professionell atmosfär där alla uppmuntras till att skapa nätverk genom hela organisationen. Med samlad kompetens blir vi effektiva och kundfokuserade, och den främsta partnern inom finansiella lösningar.


Ansökan

Ansök gärna så snart som möjligt, intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. I denna rekrytering samarbetar vi med JUREK. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing, 073-341 41 98, cecilia.hasslev.billing@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!


DLL i kort

DLL har specialiserat sig på tillgångsbaserade finansieringslösningar för tillverkare, återförsäljare och distributörer av utrustning inom kontor, jordbruks-, livsmedels-, sjukvårds-,"clean technology", transport- och byggindustrin. Vi är verksamma i mer än 35 länder och möjliggör för företag att investera och använda den utrustning de behöver för att bedriva sin verksamhet. Vårt erbjudande innefattar leasing, leverantörsfinansiering, kommersiell finansiering och "life cycle asset management". Vi nöjer oss inte bara med att leva upp till de förväntningar som våra kunder ställer på oss idag, vi skapar också lösningar som lever upp till morgondagen behov. För mer information, besök www.dllgroup.com.

Sökord: HR Business Partner, HR BP, Rekryteringskonsult, HR Generalist och HR Ansvarig.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Cecilia Hasslev


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner Nordic till DLL