Jurek

Konstorsansvarig till bolag i city

Vi söker en självgående och engagerad kontrosansvarig till vår kund som har sitt kontor beläget i centrala Stockholm!

 

Arbetsuppgifter

I rollen har du en central roll i den dagliga verksamheten där du har helhetsansvaret för kontoret, supporterar dina kollegor rent administrativt och arbetar med ekonomihantering.

 

Om du är en serviceinriktad och ansvarsfull person som trivs i en mångsidig arbetsmiljö, då kan detta vara rätt utmaning för dig!

 

Rollen som kontorsansvarig är bred, men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

• Ansvar för driften av kontoret och säkerställa att trivseln på kontoret är hög

• Hantering av inkommande samtal och besökare.

• Beställa luncher och ansvar för fredagsfrukosten

• Administrativt stöd såsom arkivering av avtal, bokning av resor och konferenser samt beställning av kontorsmaterial.

• Registrering och hantering av leverantörsfakturor

• Avstämning av banktransaktioner och balanskonton

 

Vem är du?

Till detta uppdrag söker vi dig som har tidigare erfarenhet av kontorsadministration, du har ansvarat för trivsel på kontoret och trivs med att göra kontoret till ett plats där man trivs!

 

Vidare har du en god förståelse för ekonomi och har sedan tidigare arbetat med att hantera leverantörsfakturor och enklare ekonomiuppgifter.

 

Du är serviceinriktad och självgående i din person, du har en positiv attityd, är proaktiv och tar ägandeskap i ditt arbete. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Business Support, med start i juni och löpande cirka 3-4 månader framåt, det finns möjlighet till semester i sommar. Rollen är placerad antingen hos vår kund som har sitt kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är förlagd på heltid, men det finns även möjlighet att förlägga den om ca 75 % för dig som önskar arbeta deltid. 

 

Vid frågor rörande uppdraget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så visa ditt intresse eller hör av dig direkt om du är nyfiken.

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konstorsansvarig till bolag i city