Jurek

HR Business Partner för uppdrag med start efter sommaren

Är du en trygg och erfaren HR Business Partner, redo för en ny utmaning med start efter sommaren? Kommer du med en bred bakgrund inom HR, där du är van att stötta chefer och gillar att arbeta utvecklingsorienterat och i projekt? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

 

Om rollen:

I rollen som HR Business Partner hos vår kund kommer du arbeta brett med HR och stötta ett 30-tal chefer i deras ledarskap och utifrån deras behov och utmaningar. Du driver de årliga HR-processerna och kommer också utbilda och facilitera workshops för både ledare och team. Vill du arbeta med HR i en utvecklingsorienterad roll, är detta rätt uppdrag för dig. Mer om dina arbetsuppgifter:

 

• Hålla och/eller facilitera workshops och utbildningar

• Arbeta med successionsplanering, för att utveckla och behålla talanger

• Arbetsmiljöfrågor och rehab

• Hantera årliga processer så som lönekartläggning, lönerevision, medarbetarundersökning

 

Du tillhör ett HR-team om totalt fem personer, med olika specialistkompetens, och rapporter till HR-chef.

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med flerårig erfarenhet från HR, troligen från roller så som HR Business Partner alternativt HR-generalist. Vi tror att det är till din fördel om du har en bred branscherfarenhet och ser det som ett plus om du är en van konsult. Du är trygg i de årliga processerna inom HR och har en vana att både stötta och utmana chefer på olika nivå. Som person har du ett starkt självledarskap och driv, där du trivs i en autonom roll där du får ta ett stort eget ansvar.

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start i augusti fram till årsskiftet – med chans till förlängning. Vår kund har sitt kontor beläget i Södertälje, där möjlighet till distansarbete finns. Här blir du en del av ett värdedrivet bolag, med stort engagemang och med fokus på utveckling! Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Vi hörs!

 

Område

Södertälje

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 5 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner för uppdrag med start efter sommaren