Jurek Bemanning

Driven Business Support Specialist till Abbott

Vi förstår att det första steget för att leva ditt bästa liv är en god hälsa. Därför är alla våra produkter utvecklade för att hjälpa dig att leva ditt liv fullt ut. Vill du vara en del av vår resa?Arbetsbeskrivning

Som Business Support Specialist kommer du att övervaka det dagliga arbetet och ge administrativt stöd till den skandinaviska organisationen, Cardiac Arrhythmias and Heart Failure (CAHF). Du kommer att ha många kontaktytor i organisationen och rapportera till Abbotts General Manager i Danmark CAHF. Detta är en ny position, varför du kommer ges stor möjlighet att själv påverka hur rollen utformas. Du kommer vara en nyckelperson i bolagets framtida utveckling!


Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innebära:

  • Du kommer bidra med administrativ support, framförallt till den svenska organisationen, där du även förväntas ha en överblick över det operativa arbetet
  • Analysera, utveckla och effektivisera organisationens befintliga processer och rutiner
  • Delta och föra protokoll vid sammanträden såväl som aktivt följa upp beslut
  • Koordinera och planera diverse projekt inom organisationen


Din profil

För att lyckas i rollen har du ett starkt driv samt en förmåga att arbeta proaktivt. Du är självgående och van att leda och driva egna projekt. Vidare har du en god analytisk och strategisk förmåga med känsla för helheten. Du är positiv, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.


Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom Business Support eller Office Management. Vi ser det som meriterande om du har en akademisk utbildning inom Business Administration/Management eller likvärdigt. Du känner dig trygg i din egen kompetens och tar gärna egna initiativ.


Då Abbott är en global organisation ser vi att du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet, med fokus på Excel.Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll på ett bolag som bidrar med stor samhällsnytta. Du kommer att tillhöra en positiv och dynamisk organisation och vara placerad på Abbotts kontor i Kista.


Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, på initialt 6–8 månader med start enligt överenskommelse. För rätt person finns därefter god chans till överrekrytering hos kund. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se.


Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in ditt CV och ett motivationsbrev!Om verksamheten

At Abbott, we´re committed to helping people live their best possible life through the power of health. For more than 125 years, we´ve brought new products and technologies to the world - in nutrition, diagnostics, medical devices and branded generic pharmaceuticals - that create more possibilities for more people at all stages of life. Today, 99,000 of us are working to help people live not just longer, but better, in the more than 150 countries we serve.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven Business Support Specialist till Abbott