Jurek

HR-administratör till variationsrikt uppdrag i Göteborg

För kunds räkning söker vi nu en HR-administratör för en bred administratörstjänst med placering i Göteborg. Uppdraget har en omfattning på 80-100% enligt ök, och kommer att pågå initialt i 9 månader med chans till förlängning. 

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-administratör hos vår kund inom offentlig sektor kommer du att arbeta brett inom det administrativa området, där ett av fokusområdena är just HR-administration. Din roll kommer att innebära arbete med: 

 

• Projektadministration 

• HR-administration såsom koordinering av intervjuer och förberedelser inför anställning

• Administration i rekryteringssystemet Varbi

• Protokollsskrivning och minnesanteckningar 

• Upprättande av mötesdokumentation samt sammankallande till möten

• Bearbetning och sammanställning av data i Excel

• Viss kontakt med partners/leverantörer 

 

Uppdraget utförs normalt i vår kunds lokaler i Göteborg, men under pandemin arbetar du hemifrån över Teams. 

 

 

Du som söker

Till den här variationsrika och roliga rollen som HR-administratör söker vi dig som har god erfarenhet av administration. Du har goda digitala kunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system. Du har tidigare erfarenhet av arbete med projektadministration och det är meriterande med erfarenhet av HR-administration. Vidare är det meriterande med erfarenhet av arbete inom offentlig sektor och offentlig dokumentation, tex. vetskap om vad som ska diarieföras. 

 

Som person söker vi dig som är serviceinriktad, uppmärksam, hjälpsam och flexibel. 

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och variationsrikt konsultuppdrag på 80-100% hos vår kund i Göteborg. Uppdraget startar omgående och pågår initialt 9 månader, med chans till förlängning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-administratör till variationsrikt uppdrag i Göteborg