Jurek Bemanning

E-Commerce Manager rekryteras till Iduna AB

Om Verksamheten

Iduna driver 200 butiker i Sverige under namnen Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld. Varumärkena har existerat i många år och är mycket välkända. Omsättningen uppgår f.n. till c: a 1,500 milj. kr inkl. moms.

I koncernen ingår även Lyxxa, en specialbutik i Väla center, Helsingborg samt 100 butiker i Finland under namnen Kultajousi och Westerback. Koncernomsättningen uppgår till c: a 2,150 milj. kr inkl. moms. Större delen av sortimentet, juvel och smyckesvaror, inköps direkt hos tillverkare Fjärran Östern och södra Europa.

Koncernens mission är att vara det ledande smyckeföretaget inom gåvobranschen. "Vi berikar de många människornas liv genom att sprida glädje". Företag skall drivas effektivt, enkelt och lönsamt.

Arbetsbeskrivning

Som E-Commerce Manager på Iduna ansvarar du för företagets e-handel där du driver försäljningen av våra fyra webbshopar. Ditt primära mål är att utveckla affären som vi driver genom e-handel som försäljningskanal. Vidare kommer du driva och planera vår närvaro i sociala medier och uppföljning av detta. Rollen innefattar även ansvar för kundsupport och du kommer agera länk mellan lager och varor/beställningar via e-handeln. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Ansvar för produktuppdatering, digital marknadsföring och orderhantering
- Planera, implementera, optimera samt följa upp digitala kampanjer
- Utveckla och förbättra webbshoparna ur ett användarvänligt perspektiv samt följa trender och utveckling inom webbshop för att hålla hög kvalité

Rollen innefattar personalansvar för ca sju personer och du rapporterar till säljorganisationen.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning samt med några års erfarenhet från liknande roll. Du har tidigare arbetat inom detaljhandeln och har du arbetat inom modebranschen är det meriterande. Du har goda IT-kunskaper, är van vid att hantera sociala medier och håller dig uppdaterad kring branschens trender och utveckling. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tror att du som person är innovativ, ansvarstagande och målinriktad med hög energi. Du känner dig trygg i din roll och du vågar testa nya vägar. Vidare tror vi att du har en ekonomisk förståelse för det arbete du ansvarar för och är serviceinriktad och trivs i en roll med mycket kontakter internt och externt

Du erbjuds

Detta är en ny roll hos Iduna vilket innebär att du kommer vara med samt ansvara för att bygga upp en ny avdelning samt vara med och påverka din egen roll.

I denna rekrytering samarbetar Iduna med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt på 0761 – 83 55 24.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

Område:
Varberg
Hallands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Varberg

Kategorier : Data & IT Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb E-Commerce Manager rekryteras till Iduna AB