Jurek

HR-administratör till kund i Sundsvall

Just nu söker vi en HR-administratör till vår kund i Sundsvall! Är du nyexaminerad inom HR alternativt har arbetat med personaladministrativa uppgifter innan och söker en ny utmaning? Kan du starta uppdraget omgående? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

Rollen innefattar daglig kontakt med chefer, medarbetare, kandidater eller andra personer via mail och telefon. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;

 

• Arbetsuppgifterna handlar till största delen om urval, bakgrundskontroller, intervjuer (i dagsläget enbart telefonintervjuer) och referenstagning.

• Arbete med vikarieanskaffning och rekrytering av sommarvikarier till vård och omsorg

• Kontakt med chefer

 

 

Vem är du?

Vi se att du är utåtriktad, trygg i din person som uppträder med personlig mognad och gott bemötande. Du har god samarbetsförmåga, lyhörd och serviceinriktad. Vi ser också att du arbetar strukturerat och noggrant. Du ska också ha;

 

• Vi söker en konsult som har en relevant akademisk utbildning inom HR området alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

 

Meriterande är om du har:

• Erfarenhet av hr-arbete inom politiskt styrd organisation

• Erfarenhet av rekryteringsadministration eller andra områden inom HR

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Sundsvall samt delvis på distans med start så snart som möjligt och pågår t.o.m. april 2022. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Sundsvall

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 14 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-administratör till kund i Sundsvall