Jurek Bemanning

Ekonomiassistenter sökes för roligt och utvecklande sommarjobb

Vi söker nu ekonomiassistenter för utvecklande och spännande sommaruppdrag hos flera av våra kunder. Det är konsultuppdrag under semesterperioden där du täcker upp för dina kollegor som är på sommarledighet. Våra kunders härliga och inbjudande kontor ligger belägna i centrala Göteborg.

Att sommarjobba som ekonomiassistent passar dig som trivs i en självständig roll med ett stort eget ansvar. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Vidare är det av stor vikt att du har god systemvana från tidigare arbete. Som person är du självständig, trygg i dig själv och din kompetens och du tar gärna egna initiativ. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av: 

• Fakturahantering
• Hantering av leverantörsfakturor 
• Löpande bokföring
• Kontoavstämning
• In- och utbetalningar 

Erfarenhet/särskild kompetens:

• Erfarenhet av bokföring
• Avslutad eller pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• God systemvana 

Erfarenhet av arbete i Microsoft Dynamics CRM är mycket meriterande för ett av uppdragen. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande och självständigt arbete som ekonomiassistent där du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar och visa vad du går för. Det här är ett utmärkt tillfälle att få ytterligare erfarenhet inom ekonomiområdet genom ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 
 
Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin Gulin


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistenter sökes för roligt och utvecklande sommarjobb