Jurek

HR-admin och nyfiken på en ny möjlighet - se hit!

Är du en organiserad och kommunikativ person med intresse för HR?

Har du tidigare erfarenhet av arbete som HR-admin/HR-assistent, såväl lång som kort - litet eller stort bolag, så tar jag gärna emot din ansökan.

 

Vi söker nu en HR-assistent/HR-admin på deltid för ett konsultuppdrag. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill bygga vidare på din karriär inom HR och arbeta i en stöttande roll.

 

Kanske har du arbetat med några av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Administration av personaldokumentation, såsom anställningsavtal och personalhandböcker.

- Hantering av frånvaro och semesterregistreringar.

- Förbereda och uppdatera rapporter relaterade till personalstatistik.

- Assistera i implementeringen av HR-policys.

- Fungera som en första kontaktperson för personalrelaterade frågor.

 

Vem är du?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av rekrytering alternativt HR-administration, med en stor vilja att fortsätta utvecklas. Som person blir du ofta beskriven som lösningorienterad och flexibel. Du har en god känsla för struktur och trivs i en bred samt varierad roll.

 

Detta uppdrag är en perfekt möjlighet för dig som är ny i karriären och vill samla på dig relevant erfarenhet inför framtiden. Det är ett konsultuppdrag via Jurek, med start omgående och löpande sex månader framåt.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Merima Kastrat på email merima.kastrat@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek Recruitment and Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Område

Helsingborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 25 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-admin och nyfiken på en ny möjlighet - se hit!