Jurek Bemanning

Mötessamordnare till myndighet i Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till en mindre myndighet i centrala Stockholm söker vi nu en mötessamordnare.Uppdraget omfattar heltid med start i mitten av juni och är ett längre uppdrag. Som mötessamordnare kommer du att stötta myndighetens mötesverksamhet som kan handla om både större och mindre konferenser, möten, workshops eller seminarier med svenska och internationella aktörer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna infattar:

  • Vara ett konferensstöd gällande konferens- och teknikfrågor samt frågor som rör exempelvis möblering, städbehov m.m.
  • Vara ett kreativt bollplank kring olika mötesformer.
  • Samordna logistiken kring möten och kontakt med mötesarrangören.
  • Boka lokal för möten och samordna förberedelsearbetet samt se till att möteslokalen är återställd efter mötet.
  • Beställa möblering, mat, audiovisuell utrustning, vakter m.m. inför evenemang.
  • Deltagarhantera och administratera allt som rör planering och genomförande av möten.  
  • Ge användarstöd i konferensteknik till myndighetens medarbetare.
  • Samordna med IT för att teknik och mikrofoner fungerar på plats.

Utöver detta tillkommer det andra arbetsuppgifter som kan handla om att sköta den interna annonseringen för evenemangen, dokumentera och ta bilder, föra enklare statistik om deras möten och events, fylla på informationsmaterial m.m.

Vem är du?

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning, eller inhämtad erfarenhet på annat sätt. Vi ser även att du har erfarenhet av ovannämnda arbetsuppgifter som kommer att förekomma. Du ska ha goda kunskaper i MS Office samt god kunskap och erfarenhet av mötestesknik (exempelvis telefon och videokonferens, audiovisuell utrustning). Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Eftersom rollen innebär mycket mötes-service bör du även kunna ge hög service och stöd till mötesarrangörer.

Du erbjuds

Ett uppdrag på 100% som mötessamordnare på mindre myndighet i centrala Stockholm. Du kommer att få en utbildning på plats inför uppdraget.Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli visstidsanställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan med CV som beskriver vilka uppdrag du genomfört, i vilken roll samt uppdragets omfattning och tidsperiod, så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Mötessamordnare till myndighet i Stockholm