Jurek

Head of Recruitment & Employer Brand and Learning & Development

Vi söker en erfaren konsult för uppdraget som Head of Recruitment & Employer Brand and Learning & Development Gärna med start omgående och i sex månader framåt.

 

 

Vad blir dina arbetsuppgifter?

Du blir en nyckelperson i utvecklingen och genomförandet av vår People plan och sitter med i HR ledningsgrupp. Ditt uppdrag är såväl strategiskt som operativt och i rollen äger du processer, utveckling och koncept inom Employer Branding, rekrytering, utveckling, ledarskap och engagemang. Du rapporter till CHRO.

 

Du ansvarar för tre personer varav två är teamchefer för områdena Rekrytering & Employer Branding samt Learning & Development.  Du jobbar också genom och tillsammans med våra HR-chefer och deras team i våra tre regioner. Förutom dig finns i HR ledningsgrupp en Head of HR services och en Head of Employment Law & Work Environment.

 

Du kommer att ansvara för;

• Strategiska planer och säkerställa att det omsätts i faktiska handlingar och resultat inom områdena

• Driva utvecklingen av ditt område och säkerställa att vi ligger i framkant

• Leda och utveckla dina team och medarbetare, såväl direkt som indirekt ledarskap

• Säkerställa kvalitet, utveckling och uppföljning av;

• Employer branding och upplevelsen av oss som arbetsgivare

• Effektiv och kvalitativ rekrytering

• Onboardingprocesser

• Kompetensutveckling utifrån nuvarande och framtida behov genom t.ex. nationella och internationella utvecklingsprogram

• Successionsplanering, perfomance management och talent management

• Ledarskap och ledarskapsutveckling

• Mångfald och inkludering

• Medarbetarengagemang och kulturfrågor.

 

Du ansvarar även för strategier inom områdena för att säkra framtida kompetens. Du utgår från våra övergripande mål och strategier och säkerställer att det vi gör är i linje med vår affärsplan. Du har ett långsiktigt perspektiv och omsätter detta i konkreta aktiviteter.

 

I rollen ingår samarbete med vår globala organisation och vårt moderbolag för att säkerställa att vi implementerar och följer de globala standarder som gäller för hela koncernen.

 

 

Vilka erfarenheter söker vi?

Du har en relevant akademisk examen och flera års erfarenhet av de områden som beskrivs i rollen. Vi vill att du har erfarenhet av strategiskt arbete inom HR och varit del av en ledningsgrupp och strategi- och målarbete. Du har tidigare flera års erfarenhet av personalansvar i någon form.

 

 

Vem är du?

Som person är du professionell, förtroendeingivande och målinriktad. Du får saker att hända och har ett "här och nu" fokus utan att tappa den strategiska planen. Du har en förmåga att tänka och agera långsiktigt och förmedla visioner och mål till andra. För att lyckas behöver du ha förmåga att inspirera och skapa förtroende i organisationen och ha en stark förmåga att driva förändring hela vägen ut, genom och tillsammans med andra. Därmed är samarbetsförmåga en utmärkande egenskap hos dig. Du utmanar, vågar stå för vad du tycker och har mod att ifrågasätta.

 

 

Vem är du som ledare?

Vi ser att du leder genom kommunikation, utvecklar dina medarbetare, är förändringsbenägen och främjar hög prestation, du tar ansvar för din roll och för bolaget som helhet, har ett humant ledarskap med tillit till dina medarbetare och agerar som en förebild. Du finns nära men ger och tillåter ansvar och eget ägandeskap för dina medarbetare, för att de ska nå sin fulla potential.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och initialt löpande sex månader framåt. Vi hoppas kunna tillsätta rollen så snart som möjligt, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta Cecilia Hasslev Billing på cecilia.hasslev.billing@jurek.se.

 

Sökord:  Talent, Learning & Development, HR, CHRO, HR Direktör, HR Chef, human resources, Employer Brand, 

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Recruitment & Employer Brand and Learning & Development