Jurek Bemanning

Duktig controller sökes till spännande uppdrag i Göteborg

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter en controller som är intresserad av ett konsultuppdrag på ett spännande globalt företag. Du kommer i din roll att arbeta verksamhetsnära med kontroller på regionnivå och spela en stor roll i att se över strategier, vara delaktig i prisprocesser, arbeta nära ekonomiavdelningen och identifiera olika utvecklingsmöjligheter samt vara aktiv i att driva processutveckling framåt. Vi söker efter dig som är tillgänglig omgående för ett längre uppdrag som sträcker sig minst 6 månader framåt.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du har åtminstone fyra års erfarenhet av arbete som financial controller samt av kvalificerat redovisningsarbete gärna från ett internationellt bolag. Vi söker dig med en högskoleutbildning inom ekonomi och goda kunskaper inom bokslut och ekonomistyrning. Vi ser att du är en person med en hög ambitionsnivå, som är duktig på att hålla deadlines, prioritera och utföra ditt arbete med noggrannhet. Du är bekväm att arbeta självständigt och samtidigt stötta och supportera kollegor. Som person är du vidare analytisk, strukturerad och har en god känsla för affärsverksamhet. Du behärskar engelska flytande i både tal och skrift, besitter goda kunskaper inom Excel och har du även erfarenhet av SAP är detta meriterande.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och spännande roll på ett internationellt företag där en rolig tjänst där du får utmana din analytiska förmåga väntar. Anställningsformen är ett konsultuppdrag på visstid där du blir anställd hos Jurek. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg, tilda.dahlberg@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg
tilda.dahlberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Duktig controller sökes till spännande uppdrag i Göteborg