Jurek Bemanning

Handläggare till myndighet i city

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som handläggare för en myndighet i centrala Stockholm. I rollen som handläggare kommer du ingå i en arbetsgrupp som gemensamt arbetar med anslagshantering och kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med ekonomisk planering, handläggning, fördelning och uppföljning till centrala myndigheter, länsstyrelser, kommuner, landsting och ideella organisationer. Tjänsten innebär ett nära samarbete med en erfaren samordnare och innebär också deltagande i dialogmöten och stämmor med organisationerna.

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi som har minst ett års erfarenhet av ekonomiskt arbete i statlig verksamhet. Du har god förståelse och kunskap om offentlig verksamhet och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi ser att du har en god analytisk förmåga och har en förmåga att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är strukturerad och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Arbetet förutsätter ett nära samarbete många olika parter vilket kräver en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Vidare ser vi att du är säker i din egen kompetens och är serviceinriktad.

Du erbjuds
Tjänsten tillträdes omgående och pågår sex månader framåt. Möjlighet till förlängning finns. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Handläggare till myndighet i city