Jurek Bemanning

Junior konferensvärd/värdinna till företag i Hagastaden

Arbetsbeskrivning
Vi söker en konferensvärd/värdinna till vår kund, en ideell organisation med internationell prägel, med kontor i Hagastaden. Detta är ett konsultuppdrag på ett år. 

Som konferensvärd/värdinna hos vår kund kommer du att arbeta serviceinriktat med att konferenser och möta organisations gäster. I rollen kommer du att att utföra alla praktiska saker som förekommer i en konferens, allt från att boka och ta emot våra gäster, förbereda och möblera rummen, ta hand om luncher, fika, kaffe och disk, se till att den tekniska utrustningen fungerar eller hjälpa och ge våra kunder en riktigt bra service.

Detta är en mycket varierad roll där det är viktigt att kunna ta egna initiativ och att vara prestigelös. 

Arbetstiden är belagd under kontorstid. När vi har event kan du arbeta mellan 09.30-18.00 eller 12.00-20.00.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen tagit studenten och vill ha ett socialt och serviceinritat jobb. Vi ser gärna att du har arbetat inom service tidigare och att  Vidare är du flytande i svenska och engelska, och har erfarenhet av Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper , och söker dig som är serviceinriktad, utåtriktad samt har en god problemlösningsförmåga. Du är stresstålig, driven och har en förmåga att se vad som behöver göras och ta egna initiativ. Vi ställer höga krav på flexibilitet och prestigelöshet. Då tjänsten innebär mycket kontakter trivs du i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende.

För att trivas hos vår kund är du en glad och positiv person med mycket energi. Du är ansiktet utåt och har därför en positiv inställning och ett leende på läpparna!

Du erbjuds
Du erbjuds en tjänst i en väldigt spännande verksamhet i en internationell miljö. Hos vår kund får du möjlighet att driva och bygga upp ett modernt konferenskoncept tillsammans med dina kollegor. Kunden sitter i centralt belägna lokaler i Stockholm, och klimatet präglas av prestigelöshet och högt i tak.

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet och är ett tidsbegränsat uppdrag på ett år. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Start
Omgående

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior konferensvärd/värdinna till företag i Hagastaden